Închide meniul
Foto

George Simion, refuzat categoric de Gigi Becali: „N-am nevoie de nimic!”

Reclamă

Publicat: 29 august 2022, 10:15

George Simion, refuzat categoric de Gigi Becali: „N-am nevoie de nimic!”

George Simion, refuyat categoric de Gigi Becali

Colaj Hepta

George Simion, refuzat categoric de Gigi Becali. Patronul FCSB a dezvăluit care a fost adevăratul motiv pentru care nu a vrut să îi fie naş lui George Simion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a susţinut că George Simion i-a propus să îi fie naş la nunta de la Măciuca. Becali l-a refuzat şi i-a transmis că el nu mai merge la nunţi.

Totuşi, Becali contribuit din plin la nunta lui Simion. I-a trimis două tone de brânză, în valoare de 20.000 de euro.

George Simion, refuzat categoric de Gigi Becali

N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste. Și nu am nevoie de el și nici nu m-am dus la nuntă și tot am dat. A vrut să mă pună și naș și eu i-am zis că nu mai merg la nuntă. Tu trebuie să ai nași care să vină la nuntă, la masă. Eu la masă nu mai merg, eu de distracții fug, nu mă mai interesează„, a spus Gigi Becali la realitatea.net.

Mesajul incredibil transmis de Gigi Becali pentru soția lui George Simion, în ziua nunţii

Mesajul incredibil al lui Gigi Becali pentru soția lui George Simion, Ilinca Munteanu, a fost făcut public. Patronul lui FCSB nu a participat la nunta din comuna Măciuca, dar a ţinut să îi felicite pe cei doi miri.

Reclamă

Omul de afaceri a avut o primă reacţie după ce George Simion şi Ilinca Munteanu au devenit soţ şi soţie. Acesta le-a urat să aibă cât mai mulţi copii.

Ilincăi îi urez să fie binecuvântată ca Sara, să se înmulţească ca Raşela şi să aibă binecuvântarea Domnului ca Rebeca, trei femei biblice. Lui George îi urez să facă copii mulţi şi să aibă succes în politică.

Dar dacă vreodată pe Simion îl va îmbăta puterea, sa nu imi reproşaţi mie. Eu spun de George Simion ăsta de acum, peste 5-7-10 ani să nu-mi scoateţi mie ochii dacă pe el o să-l îmbete puterea„, a declarat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali se teme de procurori după ce i-a făcut un cadou de două tone lui George Simion

Latifundiarul din Pipera nu a participat la nuntă şi acum îşi face griji că ar putea fi vizitat de procurori.

Eu nu mai merg la nunţi, botezuri. Nu am văzut deloc nunta, unde sunt eu acum nu am TV, nici nu pot să vă spun unde sunt că după aia veniţi după mine.

La noi, la români, câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia. Se-ntreabă unii că de unde are bani, că de ce face, că eu nu pot să fac. Face omul legal, ce te interesează? Că e prea multă lume, că să se sesizeze procurorii. Ce să facă procurorii, să mă aresteze pe mine care îi dau brânză omului din dragoste?

Eu ce am făcut, am făcut din dragoste, nu din alt motiv. Eu nu am nevoie de nimeni, ce nevoie am eu de George Simion? Mi-a plăcut de el că e altfel de om, altfel nu am eu nevoie de el„, a declarat Gigi Becali pentru romaniatv.net.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și