Închide meniul

George Ţucudean a renunţat total la fotbal! "Se axează pe afacerile familiei. Normal că la un moment dat o să îi predau lui frâiele"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2021, 9:28 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

George Ţucudean a renunţat total la fotbal! "Se axează pe afacerile familiei. Normal că la un moment dat o să îi predau lui frâiele"

AS.ro

George Ţucudean produce un milion de sticle de vin anual

"Nu prea mai are planuri legate de fotbal! Încet-încet acuma se axează pe afacerile familiei. Normal că la un moment dat o să îi predau lui frâiele. N-o să merg eu până la sfârșit!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu se mai gândește la fotbal. Ne mai uităm la meciuri împreună, el mai ține legătura cu foarte mulți foști colegi, dar atât. Nu dezbatem", a spus, la Fanatik, Marius Ţucudean, cel care, de asemenea, s-a retras prea devreme din fotbal, la 27 de ani. 

George Ţucudean construieşte un castel

George Țucudean s-a retras pe un domeniu de vis după ce a renunțat la fotbal. Merge la vie și degustă vinul, în cramă, alături de bunicul lui milionar și un renumit specialist adus din Italia. Acolo va ridica și un castel. Încet încet va prelua toate afacerile familiei.

Țucudean s-a lăsat de fotbal și se ocupa de crama familiei. Deține 60 de hectare de vie aproape de Arad. În următorii ani, domeniul viticol se va întinde pe 100 de hectare.

"Sunt fericit cu ce fac, da! Eu știu că tot aici ajungeam și am făcut trecerea mult mai rapid. Am mentori buni și fur meserie de la ei. Trebuie să ai oameni buni și să fii prezent când sunt perioadele impotante: de stropit, de cules", a declarat George Țucudean pentru AS.ro, în octombrie 2020.

Reclamă

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou. Deocamdată, Crama Veche este piesa de rezistență.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 Oțelul Galați va avea un nou stadion de 100 de milioane de euro! Veste uriașă pentru Dorinel Munteanu: „Va avea 30.000 de locuri” 17:52 OFICIAL | Fabio Cannavaro a semnat cu Udinese! Fostul Balon de Aur, adus pentru a obţine salvarea de la retrogradare 17:41 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 17:32 „Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!” 17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 16:50 „Acord total!” Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent 16:30 „Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea 16:20 Middlesbrough – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta pentru promovarea în Premier League. Echipele probabile 15:58 Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Ce a spus despre meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1 Vezi toate știrile
Citește și