Închide meniul

George Weah, metodă inedită pentru a opri răspândirea coronavirusului: ”Să ne ridicăm împreună!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2020, 5:30

George Weah, metodă inedită pentru a opri răspândirea coronavirusului: ”Să ne ridicăm împreună!”

Bestimage / Christian Liewig/Pool/Bestimage via hepta

George Weah, metodă inedită pentru a opri răspândirea coronavirusului: ”Să ne ridicăm împreună!”

Weah este pasionat de muzică și are chiar un studio de înregistrări, unde îi ajută pe tinerii artiști din țară. Prin cântecul său, fostul fotbalist îi avertizează pe locuitorii țării să trateze cu maximă seriozitate acestă luptă cu inamicul invizibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Weah, mesaj în lupta cu Covid-19: ”Să ne ridicăm împreună”

”Mama sau tatăl tău poate fi infectat de acest virus. Să ne ridică. împreună pentru a lupta contra acestei boli! Trăim vremuri grele și suntem într-o lume nesigură, așa că trebuie să ne protejăm”, a spus Weah.

De asemenea, Weah aplică măsuri dure în țară și nu le va ameliora până când virusul nu va dispărea. 

”Un singur membru al familiei are voie să iasă din locuință pentru o oră. Și poate face asta doar în două scopuri: fie să își cumpere alimente, fie să meargă la medic sau farmacie. Măsurile impuse rămân în vigoare până când virusul va dispărea”, a anunțat Weah.

Weah este singurul jucător din Africa câștigător al Balonului de Aur. A reușit această performanță în 1995, în timp ce juca pentru AC Milan.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Planul gândit de echipa din Ștefan cel Mare 19:26 „Eu conduc!” Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă! A „tunat” înainte de Botoșani – Dinamo 18:50 „Și eu aș încerca asta” Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari! Declarația prin care a uimit pe toată lumea 18:26 Joan Laporta, anunţ „bombă” la 12 ore după El Clasico! Cere să se REJOACE Real Madrid – Barcelona şi a găsit precedentul 18:19 Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj! Numele pe care i le-a „pus pe masă” lui Neluțu Varga 18:00 Oțelul Galați va avea un nou stadion de 100 de milioane de euro! Veste uriașă pentru Dorinel Munteanu: „Va avea 30.000 de locuri” 17:52 OFICIAL | Fabio Cannavaro a semnat cu Udinese! Fostul Balon de Aur, adus pentru a obţine salvarea de la retrogradare 17:41 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 17:32 „Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!” 17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” Vezi toate știrile
Citește și