Închide meniul
Foto

Gest controversat făcut de Vladimir Putin la parada din Piaţa Roşie: „Cum să faci asta? Eşti bolnav!”

Reclamă

Publicat: 9 mai 2022, 15:07

Gest controversat făcut de Vladimir Putin la parada din Piaţa Roşie: „Cum să faci asta? Eşti bolnav!”

Vladimir Putin este cel mai criticat om al planetei

Vladimir Putin, în timpul unei parade militare / Profimediaimages

Gest controversat făcut de Vladimir Putin de Ziua Victoriei. Preşedintele Rusiei a fost prezent în Piaţa Roşie, de 9 mai, şi a purtat un discurs în care a criticat NATO şi ţările care au ajutat-o pe Ucraina în cele 75 de zile de război.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul de la Kremlin a depus apoi flori în memoria martirilor din Odesa, care au fost arşi de vii în cel de-al doilea Război Mondial. „Astăzi, soldaţii din Donbas împreună cu soldaţi ruşi luptă pe front (…) Mă adresez soldaţilor din Donbas: Luptaţi pentru ţara mamă (…) pentru memoria celor care au murit în al doilea Război Mondial, al martirilor din Odesa„, a declarat Putin, în faţa celor prezenţi la paradă, potrivit news.ro.

Gest controversat făcut de Vladimir Putin la parada din Piaţa Roşie

Replica ucrainenilor nu s-a lăsat mult aşteptată. Fostul mare jucător de tenis, Oleksandr Dolgopolov, a reacţionat nervos pe reţelele sociale. A postat imaginile în care Vladimir Putin depune buchetul de flori. Acestea au fost însoţite de un mesaj prin care şi-a manifestat furia.

Eşti bolnav! Bombardezi Kievul şi Odesa, după care depui flori pentru acest aceste oraşe„, a scris Dolgopolov pe contul său de Twitter.

Reclamă

Alexandr Dolgopolov s-a înarmat până în dinţi şi se luptă cu ruşii

Alexandr Dolgopolov a scris istorie pentru Ucraina şi acum este pregătit să o apere cu arma în mână. Fostul mare jucător de tenis a oferit un interviu uluitor şi a dezvăluit că s-a întors la Kiev pentru a se lupta cu armata lui Vladimir Putin. Nu a fugit de război şi anunţă că îi ajută deja pe conaţionalii săi.

Dolgopolov, cel care în 2011 juca în sferturile de finală de la Australian Open, şi-a dat seama încă din prima zi de planul ruşilor. Fostul număru 13 ATP a strâns fonduri de la fanii săi, pentru ajutarea militarilor ucraineni.

Eram în Turcia atunci când a început războiul. Am ajuns acolo cu o zi înainte şi mi-am obligat mama și sora să vină aici. De ce? În ciuda faptului că toți negau și ironizau informațiile furnizate de Statele Unite, eu am înțeles că este posibilă o invazie asupra Kievului.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-am făcut un plan în minte, cum aș putea fi util în primele zile. Am ajuns la concluzia că atacul va provoca panică și că cea mai mare contribuție aș putea să o aduc profitând de notorietatea mea internațională, de numărul mare de urmăritori de pe Twitter. Știam că aș putea transmite lumii adevărul, că pot strânge fonduri pentru a sprijini armata. Ei au fost nevoiți să ia totul în piept. Câteva zile mai târziu, frumoasa mea Ucraina a fost devastată. Lumea a înțeles ce se întâmplă, nu mai era nevoie ca eu să spun adevărul”, a declarat Alexandr Dolgopolov, în luna martie, pentru sport.ua.

Dlogopolov a fost antrenat de un militar turc şi este acum în prima linie. Se luptă, cu arma în mână, pentru apărarea Kievului.

Apariţie surpriză la parada lui Vladimir Putin

Printre militarii care au defilat a fost şi campionul olimpic la gimnastică artistică Nikita Nagorgornyy. Tânărul de 25 de ani, medaliat cu aur în 2020, la Tokyo, şi-a asumat orice risc. Sportivii ruşi au fost sancţionaţi dur în cele 75 de zile de război din Ucraina, dar Nagorgornyy şi-a arătat public susţinerea pentru liderul de la Kremlin.

Nikita Nagornyy tocmai s-a compromis definitiv. Îl ajută pe Vladimir Putin într-un mod ruşinos. Campionul Rusiei tocmai s-a alăturat pe lista celor care au intrat în dizgraţie. Nikita a luat parte în activităţile propagandei de la Kremlin.

În loc să fie în sala de gimnastică, acum este în Moscova, acolo unde participă la Ziua Victoriei. Poartă unul dintre cele mai importante roluri şi îl ajută pe Putin să legitimizeze acţiunile criminale din Ucraina„, au scris jurnaliştii de la sport.interia.pl.

Nikita Nagorgornyy a fost la parada lui Vladimir Putin. Nagornyy i-ar fi condus pe cei din Yunarmiya, o organizaţie de tineret susţinută şi finanţată de Guvernul Rusiei prin Ministrul Apărării. Aceasta are misiunea de a pregăti viitorii militari şi a insufla valorile patriotismului şi istoria militară.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și