Închide meniul

Alexandr Dolgopolov s-a înarmat până în dinţi şi s-a dus la Kiev să se lupte cu ruşii: „M-a ajutat un fost militar. În 3 din 5 încercări pot ținti capul adversarului!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 martie 2022, 22:46

Alexandr Dolgopolov s-a înarmat până în dinţi şi s-a dus la Kiev să se lupte cu ruşii: „M-a ajutat un fost militar. În 3 din 5 încercări pot ținti capul adversarului!

Alexandr Dlogopolov a fost antrenat de un militar turc şi este acum în prima linie

Facebook Dolgopolov

Dolgopolov, cel care în 2011 juca în sferturile de finală de la Australian Open, şi-a dat seama încă din prima zi de planul ruşilor. Fostul număru 13 ATP a strâns fonduri de la fanii săi, pentru ajutarea militarilor ucraineni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandr Dolgopolov, mărturii de pe frontul din Ucraina

Eram în Turcia atunci când a început războiul. Am ajuns acolo cu o zi înainte şi mi-am obligat mama și sora să vină aici. De ce? În ciuda faptului că toți negau și ironizau informațiile furnizate de Statele Unite, eu am înțeles că este posibilă o invazie asupra Kievului.

Mi-am făcut un plan în minte, cum aș putea fi util în primele zile. Am ajuns la concluzia că atacul va provoca panică și că cea mai mare contribuție aș putea să o aduc profitând de notorietatea mea internațională, de numărul mare de urmăritori de pe Twitter. Știam că aș putea transmite lumii adevărul, că pot strânge fonduri pentru a sprijini armata. Ei au fost nevoiți să ia totul în piept. Câteva zile mai târziu, frumoasa mea Ucraina a fost devastată. Lumea a înțeles ce se întâmplă, nu mai era nevoie ca eu să spun adevărul”, a declarat Alexand Dolgopolov pentru sport.ua.

Dlogopolov a fost antrenat de un militar turc şi este acum în prima linie. Se luptă, cu arma în mână, pentru apărarea Kievului.

Reclamă

Alexandr Dolgopolov: „Mă simt confortabil cu armele”

Am început să mă pregătesc cu arme reale. Am avut noroc că eram pe teritoriul Turciei și că un fost militar de meserie m-a ajutat. A fost deschis, mi-a înțeles problemele. Sigur, nu te transformi într-un războinic perfect în 5-7 zile, dar deja mă descurc bine, mă simt confortabil cu armele. În 3 din 5 încercări pot ținti capul adversarului de la o distanță de 25 de metri.

Am plănuit atent revenirea acasă. Am găsit câțiva oameni care zburau din Statele Unite. Fiecare a strâns cât de multe arme a putut. Ne-am întâlnit în Zagreb, de unde am mai cumpărat niște aparate cu scanare termală, alte arme și chestii necesare defensivei. Acum, după atât de mult timp și cu ajutorul multor oameni, am trecut granița din Polonia. Am ajuns în Kiev și sunt gata să îmi apar țara! E patria mea și voi face tot ce pot pentru ea. Adevărul e de partea noastră, ne vom apăra și vom câștiga. Eu voi fi în Kiev acum și pentru totdeauna”, a mai spus fostul mare jucător de tenis.

Vitali Klitschko, izbucnire nervoasă de 12 secunde

Vitali Klitschko, primarul Kievului, a avut un dialog răstit cu un jurnalist străin, care îi spunea că Vladimir Putin susţine că armata sa bombardează doar obiectivele militare. Klitschko i-a răspuns peun ton răstit jurnalistului în timp ce îi arăta un bloc bombardat de armata Rusiei trimisă de Putin în Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

Primarul Kievului a oferit un răspuns de 12 secunde care a devenit viral pe reţelele de socializare. „Un rahat, îmi pare rău! Unde este ținta militară? Această clădire este o țintă militară?”, i-a răspuns, pe un ton răstit, Vitali Klitschko jurnalistului, în timp ce arăta spre un blos distrus de bombele ruşilor.

Recomandări
  • Alexandr Dolgopolov este în Kiev şi se luptă cu ruşii
  • Dezvăluiri teribile ale fostului jucător de tenis

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și