Închide meniul
Foto

Gestul neaşteptat făcut de Gigi Becali atunci când oamenii l-au aşteptat la Palat pentru a le da bani de sărbători, ca de obicei!

Publicat: 23 decembrie 2023, 18:59

Reclamă
Gestul neaşteptat făcut de Gigi Becali atunci când oamenii l-au aşteptat la Palat pentru a le da bani de sărbători, ca de obicei!

Gestul neaşteptat făcut de Gigi Becali atunci când oamenii l-au aşteptat la Palat pentru a le da bani de sărbători

Gigi Becali, la Palat / AntenaSport

Gigi Becali a fost aşteptat de zeci de cerşetori la Palat, pentru a le da bani, aşa cum face de obicei, de sărbători. De data aceasta, cei care s-au îmbulzit la Palat au avut parte de o surpriză neplăcută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit digisport.ro, Gigi Becali i-a ignorat pe aceştia, a închis poarta după ce le-a dat declaraţii jurnaliştilor, aşa că oamenii au plecat fără să primească vreun ban.

Gestul neaşteptat făcut de Gigi Becali atunci când oamenii l-au aşteptat la Palat pentru a le da bani de sărbători, ca de obicei!

Aproximativ 50 de persoane se adunaseră la Palatul din Aleea Alexandru cu speranţa că milionarul va fi generos, ca în anii trecuţi. Se pare că Gigi Becali a devenit mult mai cumpătat în ultima perioadă.

În luna august a acestui an, s-a petrecut un alt episod în care Gigi Becali nu le-a dat bani cerşetorilor. Atunci, finanţatorul FCSB-ului chiar a răbufnit, reproşându-le persoanelor respective că stau zilnic la Palat pentru ca el să le dea bani.

Băi, în fiecare zi? În fiecare zi? Hai, duceți-vă acasă! În fiecare zi numai aici stați!”, le-a transmis, enervat, Becali celor care mizau pe generozitatea lui.

Reclamă

Gigi Becali, convins că FCSB va fi campioana României! Anunţ euforic: „N-ai cum să mai scapi titlul!”

Gigi Becali este convins că FCSB va fi campioana României la finalul acestui sezon. Patronul roş-albaştrilor s-a descătuşat după ce a văzut că principalele urmăritoare, Universitatea Craiova şi Rapid, s-au încurcat din nou în lupta pentru titlu.

FCSB are 10 puncte avans faţă de echipa lui Mihai Rotaru şi 11 în plus faţă de trupa lui Dan Şucu. Becali nu mai are nicio emoţie şi şi-a proclamat deja victoria.

Din 2015 nu a mai câştigat titlul echipa lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera este încântat de jucătorii pe care îi are la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă așteptam. La început spuneam 10-12 puncte la finalul sezonului regulat, ca să fie 5-6 puncte în play-off, să fim siguri de campionat. E cam imposibil să te mai ajungă cineva. Putea să fie și mai bine. Are valoare echipa, face și Dumnezeu. Face Dumnezeu dreptate.

N-ai cum să mai scapi titlul anul acesta. Nu e vorba doar de puncte, ci de valoarea echipei. Poate mai aduc un atacant. Dacă nu, e Tavi Popescu. Și Luis Phelipe poate juca atacant. E și Alhassan care întărește mijlocul. Este și Lixandru pe care l-am descoperit și se pare că e mai bun decât Șut”, a declarat Gigi Becali.

FCSB are 13 victorii, 5 remize şi 3 înfrângeri. Are cel mai bun atac din Liga 1, cu 38 de goluri marcate, dar şi cea mai bună defensivă (20 de goluri primite, la egalitate cu Oţelul).

Motivul pentru care Marius Lăcătuș nu o vede campioană pe FCSB

Motivul pentru care Marius Lăcătuș nu o vede campioană pe FCSB. Legenda clubului Steaua București, care a pregătit-o în trecut și pe actuala vicecampioană a României, a vorbit despre lupta pentru titlu din Liga 1.

„Fiara” a tras un semnal de alarmă și a menționat faptul că lupta pentru titlu se va decide în play-off, având în vedere faptul că, după înjumătățirea punctelor, orice formație va avea șanse reale la primul loc.

Campioană nu e FCSB, știți cum e la noi. Se poate întâmpla orice. Acum depind ce va face și CFR mâine. E important. Dacă ar câștiga 3 puncte, ar rămâne 8 puncte.La înjumătățire ar fi 4, adică șansele cresc la lupta pentru titlu”, a spus Marius Lăcătuș, la digisport.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și