Închide meniul

Motivul pentru care Marius Lăcătuș nu o vede campioană pe FCSB: „Știți cum e la noi”

Alex Ioniță Publicat: 20 decembrie 2023, 23:48

Reclamă
Motivul pentru care Marius Lăcătuș nu o vede campioană pe FCSB: Știți cum e la noi”

Motivul pentru care Marius Lăcătuș nu o vede campioană pe FCSB. Care a fost explicația „Fiarei”, după ultimele rezultate din Liga 1.

Marius Lăcătuș / Profimedia

Motivul pentru care Marius Lăcătuș nu o vede campioană pe FCSB. Legenda clubului Steaua București, care a pregătit-o în trecut și pe actuala vicecampioană a României, a vorbit despre lupta pentru titlu din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Această etapă pare a fi una perfectă pentru „roș-albaștrii”. Două dintre cele 3 contracandidate la titlu, Universitatea Craiova și Rapid au înregistrat rezultate de egalitate, în timp ce CFR Cluj are de jucat un meci dificil, cu marea rivală U Cluj.

Motivul pentru care Marius Lăcătuș nu o vede campioană pe FCSB. Explicația „Fiarei”

După meciul dintre Farul Constanța și Rapid, care a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro, Marius Lăcătuș a dezvăluit faptul că, momentan, FCSB nu este aproape de titlu, chiar dacă ultimele rezultate au fost favorabile pentru echipa lui Elias Charalambous.

„Fiara” a tras un semnal de alarmă și a menționat faptul că lupta pentru titlu se va decide în play-off, având în vedere faptul că, după înjumătățirea punctelor, orice formație va avea șanse reale la primul loc.

„Campioană nu e FCSB, știți cum e la noi. Se poate întâmpla orice. Acum depind ce va face și CFR mâine. E important. Dacă ar câștiga 3 puncte, ar rămâne 8 puncte.La înjumătățire ar fi 4, adică șansele cresc la lupta pentru titlu”, a spus Marius Lăcătuș, la digisport.ro.

Reclamă

În momentul de față, FCSB este pe primul loc în Liga 1, cu 44 de puncte. Înainte de finalul etapei, Universitatea Craiova este pe 2, cu 34 de puncte, în timp ce Rapid este pe 3, cu 33 de puncte. CFR Cluj se află pe locul al 4-lea, la egalitate de puncte cu Rapid, dar cu un meci mai puțin disputat față de formațiile care se află pe podium.

Marius Lăcătuş, reacţie vehementă după ce Gigi Becali a anunţat că Rotariu va pleca

Marius Lăcătuş a avut o reacţie vehementă după ce Gigi Becali a anunţat că Rotariu va pleca de la FCSB în iarnă. Lăcătuş crede că Becali este dezamăgit că nu i-a ieşit acest transfer şi că, de acum înainte, va ţine cont de părerile lui Mihai Stoica.

”Gigi a zis că și-a asumat acest transfer, a fost un risc asumat. A zis că el l-a adus deși Mihai Stoica a spus anumite lucruri despre Rotariu. Probabil va decide în iarnă că se va despărți de el.

Reclamă 4 / 0/3

Pe Ganea l-am văzut de foarte puține ori pentru a ne face o părere. Dacă i se pune pata pe un jucător și îl vrea neapărat, face orice să îl ia. E dezamăgit că nu i-a ieșit lui transferul. Probabil acum va ține cont de părerea lui MM mai mult”, a spus Marius Lăcătuş, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:46 Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători” 23:26 „Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!” 23:20 VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei 23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş 23:05 Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată Vezi toate știrile
Citește și