Închide meniul

Gestul uriaş făcut de Adrian Mutu pentru copiii de la un orfelinat. "Ne-am cunoscut într-un club. Mi-a spus că vine a doua zi, cum se trezeşte!"

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2021, 19:30 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Gestul uriaş făcut de Adrian Mutu pentru copiii de la un orfelinat. "Ne-am cunoscut într-un club. Mi-a spus că vine a doua zi, cum se trezeşte!"

News & archive - international via Hepta

Adrian Mutu, surpriză pentru copiii de la un orfelinat

Adrian Mutu a fost dat de gol de Codin Maticiuc. Selecţionerul echipei naţionale de tineret a acceptat să facă o surpriză unor copii de la un orfelinat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Surpriza lui Adrian Mutu pentru copiii de la un orfelinat

"(…) l-am cunoscut într-un club și mi-a spus ca a doua zi cum se trezește vine cu mine sa joace fotbal cu copiii mei de la orfelinat", a scris Codin Maticiuc pe pagina sa de Facebook.

Dezvăluirea face parte dintr-un mesaj de mulţumire pe care Maticiuc i l-a transmis lui Dragoş Grigore, după ce fotbalistul naţionalei a donat 20.000 de euro pentru renovarea spitalelor de stat, în campania "Spitale publice din bani privaţi".

Adrian Mutu, pregătit pentru negocierile cu Mirel Rădoi

Adrian Mutu are grijă şi de "copiii" de la naţionala de tineret. În martie, va avea loc EURO 2021, dar în aceeaşi perioadă va debuta şi naţionala mare în preliminariile CM 2022. Mutu a anunţat cum vor decurge negocierile cu Mirel Rădoi.

Reclamă
Reclamă

”Dacă avem negocierea, dacă sunt doi-trei-patru jucători, nu mi-i poate lua pe toți patru. Depinde și de situația medicală a lotului.

E clar că eu sunt dezavantajat, pentru că e limita de vârstă. Mirel are toată România din care poate lua. O spun de acum ca să audă.

Toți simțim că putem obține ceva important la acest Campionat European, dar prioritatea rămâne prima reprezentativă. Trebuie să ne gândim că jucăm un Campionat European, nu preliminarii, și vrem să obținem un rezultat decent, nu să ne întoarcem așa în țară.

Reclamă

Mirel va decide, dar, așa cum îl știu pe Mirel și la ce relație avem, sunt sigur că vom găsi cea mai bună soluție", a spus Mutu, la Digi Sport.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:05 3 oct.

Mohamed Salah, record impresionant la Liverpool! E primul jucător din istoria „cormoranilor” care reuşeşte asta

23:55

Surprize uriaşe în Champions League! Real Madrid şi Bayern, învinse! Juventus, remontada în inferioritate! Rezultatele serii

23:43

Arbitrul Radu Petrescu, făcut praf de fanii lui Aston Villa: „Cel mai bun jucător al lui Bayern!”. A stârnit controverse uriaşe!

23:07

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

22:29

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

22:17

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!”

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 3 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK 6 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”
Citește și