Închide meniul

Gestul uriaş făcut de Gigi Becali pentru mai multe călugăriţe. Omul de afaceri a scos din buzunar 180.000 de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2021, 12:29

Gestul uriaş făcut de Gigi Becali pentru mai multe călugăriţe. Omul de afaceri a scos din buzunar 180.000 de euro

Gigi Becali a făcut un gest impresionant

Hepta

Această afacere l-a costat pe Gigi Becali 180.000 de euro. Mai mult, pentru că pensiunea nu mai funcţionează, Becali le-a permis călugăriţelor să locuiască gratis acolo, scriu cei de la ciao.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Călugăriţele sunt cele care au grijă de pensiune şi biserică, iar o dată la două săptămâni, un preot vine să slujească.

Gigi Becali, gest impresionant pentru Ianis Stoica

Gigi Becali are grijă mare de jucătorii tineri din lotul lui FCSB, pe care speră să-i vândă în viitor pe multe milioane de euro. Ultimul intrat pe lista „perlelor” la clubul lui Becali e Ianis Stoica.

Ianis Stoica a împlinit miercuri 19 ani și a primit un cadou special din partea lui Gigi Becali. Latifundiarul i-a cumpărat puștiului un nou apartament!

Citește și:

Gigi Becali, cadou impresionant pentru Ianis Stoica

Lui Ianis Stoica i-am cumpărat apartament azi, de ziua lui”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă

În vârstă de 18 ani, Ianis Stoica este cotat la 450.000 de euro. În actualul sezon, tânărul fotbalist a bifat 16 apariţii pentru FCSB, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 6 goluri şi să ofere 2 pase decisive.

Ianis Stoica a fost deja ofertat de un club uriaș din Europa. Este vorba de Arsenal, care a pus la bătaie 7,5 milioane de euro pentru fiul lui Pompiliu Stoica. Gigi Becali vrea să profite de bugetul de care dispun englezii şi cere mai mult.

Eu la ora asta am 7.5 milioane de euro (n.r. oferta) pe Ianis Stoica. (Reporter: De la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (n.r dintr-un viitor transfer)„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali, gest uriaş pentru mai multe măicuţe
  • Pe ce a dat Becali 180.000 de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și