Închide meniul
Foto

Gestul uriaş făcut de Valentina Pelinel! Soţia lui Cristi Borcea nu s-a uitat la bani

Antena Sport Publicat: 24 mai 2024, 10:18

Reclamă
Gestul uriaş făcut de Valentina Pelinel! Soţia lui Cristi Borcea nu s-a uitat la bani

Gestul uriaş făcut de Valentina Pelinel

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea/ Instagram

S-a aflat gestul uriaş făcut de Valentina Pelinel. Soţia lui Cristi Borcea nu s-a uitat la bani şi a făcut un anunţ pe contul ei de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel este cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea. Cei doi sunt căsătoriţi din 2018 şi au împreună trei copii, un băiat pe nume Milan, şi gemenele Indira şi Rania.

Gestul uriaş făcut de Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a făcut o postare pe contul ei de Instagram, în care îi are alături pe cei trei copii ai ei şi ai milionarului român. Fostul model a dezvăluit că sărbătoreşte ziua iei tradiţionale.

Pelinel a pregătit dulciuri tradiţionale şi a dezvăluit ce gest uriaş va face. Soţia milionarului român a transmis că toţi banii care se vor strânge se vor dona celor nevoiaşi.

„Suntem pregatiti sa sarbatorim cum se cuvine ziua Iei! De la mic la mare, am pregatit dulciuri traditionale . Banii rezultati din vanzarea produselor se vor dona”, a transmis Valentina Pelinel, pe contul ei de Instagram.

Reclamă
Reclamă 4

Înainte de mariajul cu Valentina Pelinel, Cristi Borcea a mai fost căsătorit de două ori, cu Mihaela Borcea, între 1998 şi 2011, şi cu Alina Vidican, între 2011 şi 2016. Cu cele două, fostul şef de la Dinamo are cinci copii, şi mai are o fiică din relaţia cu avocata Simona Voiculescu, relaţie pe care a avut-o în timpul căsniciei cu Mihaela.

Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!”

Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea. Soţia omul de afaceri a spus că Borcea are şi acum probleme de sănătate.

Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri tari despre Cristi Borcea. Aceasta a spus că soţul său are probleme cu somnul. Borcea a spus în trecut cu aceste probleme au început în 2009, când Dinamo a pierdut titlul în faţa Unirii Urziceni.

Reclamă

„Ca în orice cuplu, ne mai contrazicem, ne mai supărăm, dar noi avem un pact, să nu ne culcăm niciodată supărați. Să vorbim. Mai avem și noi supărările noastre, dar cred că amândoi lăsăm de la noi. Uneori încerc chiar eu să las mai mult de la mine, pentru știu mai bine decât oricine la ce nivel de stres este expus soțul meu, pentru că, totuși, el este capul familiei, are nouă copii în grijă.

Nu e ușor să fii în pielea lui. Încerc și eu cât pot să îl înțeleg, să îl susțin și să îl sprijin. Nici nu doarme foarte bine, are probleme cu somnul. Nu e ușor să fii în pielea lui Cristi Borcea. Poate din afară pare simplu, dar nu e. Sunt multe responsabilități. Nu suntem genul care să nu discute când ne roade ceva. Nici eu nu sunt genul care să nu spună ce are pe suflet, dar nici el, și oricum citim deja unul pe fața celuilalt când nu ne convine ceva”, au fost dezvăluirile făcute de Valentin Pelinel pentru viva.ro.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:20

LIVE TEXTSlovenia – Danemarca 0-1. Eriksen a finalizat după fază superbă! Assist cu călcâiul al lui Wind

20:14

FotoPrimele imagini cu Constantin Budescu la noua echipă! „Magicianul” a jucat și primele minute în tricoul noului club

20:10

Scene incredibile, înainte de Anglia – Serbia! Fanii s-au bătut pe străzi şi poliţia a intervenit de urgenţă

19:35

Kylian Mbappe a anunțat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Superstarul de la Real Madrid a uimit pe toată lumea

19:31

Ce sfat a primit Edi Iordănescu de la tatăl lui, înainte de debutul României la EURO 2024: „Asta mi-a spus mereu!”

19:13

Reacţia lui Nicolae Stanciu, când a aflat că ucrainenii se tem de el la EURO 2024: „Asta este forţa noastră!”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și