Închide meniul

Gică Popescu, anunț de ultim moment. Când va fi gata calea ferată dintre Gara de Nord și Aeroportul Otopeni

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 mai 2020, 6:34

Gică Popescu, anunț de ultim moment. Când va fi gata calea ferată dintre Gara de Nord și Aeroportul Otopeni

Mediafax Foto / Octav Ganea via Hepta

Anunț important făcut de Gică Popescu

Campionatul European de fotbal a fost amânat pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus, însă Gică Popescu e sigur că lucrările de infrastructură vor fi gata la termenul stabilit inițial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba și de calea ferată care va face legătura din Gara de Nord și Aeroportul Otopeni.

Eu voi lua data de 15 iunie 2020 ca deadline, pentru că am făcut un pariu. Știam că se va desfășura Euro 2020 și trebuia să înceapă pe 14 iunie.

Acela va fi reperul. Dacă nu va fi gata, voi plăti pariul”, a spus Gică Popescu la Digisport.

Gică Popescu, în vizită de lucru la cele trei stadioane. "În luna octombrie vor fi gata!"

Vești bune în privința construcției celor trei stadioane din București. Gică Popescu a vizitat șantierele și se așteaptă ca lucrările să fie finalizate în această toamnă. La Stadionul Steaua și la Arcul de Triumf se intră pe ultima sută de metri.

Reclamă

În Ghencea a început deja să se monteze instalația de nocturnă, dar și una dintre tabele. Sunt însă întârzieri la arena din Giulești, care a rămas în urmă față de celelalte stadioane. Toate ar trebui să găzduiască antrenamentele echipelor repartizate în grupa C la Campionatul European.

Stadionul Steaua poate fi gata primul, în condițiile în care are cea mai mare capacitate (31.254 de locuri). Acesta va costa aproximativ 95 de milioane de euro. Pentru Stadionul Tineretului Arcul de Triumf se achită 37 de milioane de euro, iar noua arenă din Giulești va costa în jur de 40 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Calea ferată dintre Gara de Nord șui Otopeni va fi gata în această vară
  • Campionatul European de fotbal a fost amânat pentru 2021
  • Gică Popescu, anunț despre lucrările de la stadioane

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și