Închide meniul
Foto

Gigi Becali, donație uriașă. A scos 450.000 de euro din conturi. „Sunt cel mai bogat din lume. Ce Bill Gates, ce Rockefeller?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2022, 16:14 / Actualizat: 7 februarie 2022, 17:04

Gigi Becali, donație uriașă. A scos 450.000 de euro din conturi. „Sunt cel mai bogat din lume. Ce Bill Gates, ce Rockefeller?”

Anunţul momentului despre averea lui Gigi Becali. Câţi bani a făcut latifundiarul din Pipera numai din vânzarea de terenuri

Gigi Becali are o avere uriaşă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Latifundiarul din Pipera a explicat și de ce crede că este „cel mai bogat din lume”. Finanțatorul vicecampioanei României asigură că nu își dorește să adune mai mulți bani decât are deja în conturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a oferit detalii despre averea lui

Eu am dat un interviu la New York Times. Și au venit aici și m-au întrebat… le-am spus că sunt cel mai bogat din lume. Ce Bill Gates, ce Rockefeller? Eu sunt cel mai bogat! Păi dacă nu mai avem nevoie… că mă gândesc la moarte. Bill Gates nu ai văzut că încă mai vrea? Înseamnă că nu e cel mai bogat. Eu nu mai vreau, nu mai am nevoie de mai mult. Eu nu mai am nevoie!„, a dezvăluit Gigi Becali într-un interviu pentru pagina de Youtube a celor de la Trinitas TV.

Patronul lui FCSB ia în calcul să se călugărească și construiește, în România, un oraș monahal. Plătește sume uriașe și pentru a se ridica mai multe biserici în Africa. Numai în ultima săptămână a donat 450.000 de euro.

Citeşte şi: „În ce lume odioasă trăim”. Cum a fost surprinsă Sorana, românca din Danemarca arestată împreună cu soţul său pentru că şi-au maltratat copilul, cu doar câteva zile înainte de incident

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că găsești vulpea din imagine? Unde se ascunde animalul, de fapt

Reclamă

Eu în ultimul timp am început să mă gândesc în fiecare zi la moarte. Ce să fac cu palatele astea, ce fac cu ele? E bogăție, aur… dar dacă ajung în coșciug, de ce să fur, să fac păcate? Toate trec.

Săptămâna asta am dat 200.000 (n.r. euro) în Uganda, 150.000 în Congo, 100.000 în Rwanda și Burundi. Fac biserici ortodoxe acolo. Fac acolo misiune creștină„, a spus Becali.

Care este, de fapt, averea lui Gigi Becali

Gigi Becali are o avere incredibilă. Cel puțin asta asigură Cristi Borcea, cel care are o relație specială cu patronul lui FCSB. Chiar dacă s-au „războit” în fotbal, cei doi sunt buni prieteni și chiar s-au înrudit. Gigi Becali a fost nașul de cununie a lui Borcea, în 2011, la nunta cu Alina Vidican.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul acționar majoritar al lui Dinamo tocmai a oferit detalii despre sumele uriașe pe care le are în conturi Gigi Becali. Finanțatorul vicecampioanei României ar fi atins o bornă uluitoare.

Eu cred că are peste 1 miliard (n.r. de euro), active și bani. Eu nu mă pot compara cu el. Pe el nu-l interesează decât biserica și familia. FCSB este doar o afacere„, a declarat Cristi Borcea în luna decembrie.

Anul trecut, Gigi Becali a vândut un teren în zona Pipera, de circa 7,4 hectare, către afaceristul român Ion Crăciunescu (coincidență de nume cu celebrul arbitru român). În urma tranzacției, patronul lui FCSB a încasat 25 de milioane de euro, anunță profit.ro.

Gigi Becali a vândut mai multe terenuri în Pipera în ultime perioadă. Peste 55 de milioane de euro a adunat Gigi Becali din acestei tranzacții, potrivit sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și