Închide meniul

Gigi Becali are din nou probleme cu legea. Tribunalul București spune că ar fi trebui să fie trimis în judecată. De ce este acuzat milionarul din Pipera

Alexandru Ivan Publicat: 23 octombrie 2021, 19:41

Reclamă
Gigi Becali are din nou probleme cu legea. Tribunalul București spune că ar fi trebui să fie trimis în judecată. De ce este acuzat milionarul din Pipera

Gigi Becali a vorbit despre viitorul sponsor principal al FCSB

Profimedia

Tribunalul București a informat că Gigi Becali ar fi trebuit să fie trimis în judecată pentru spălare de bani, potrivit newsonline.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali ar putea să aibă din nou probleme cu legea

„Se impunea punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea în judecată a petentului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de spălare a banilor prev. de art.49 alin.1 lit.a, b şi c din Legea nr. 129/2019, cu aplic. art.41 N.C.pen” se arată în decizia Tribunalului București.

Acuzațiile aduse lui Gigi Becali se referă la scandalul în care a fost implicat alături de nepotul său, Vasile Geambazi. Finanțatorul celor de la FCSB a cumpărat un teren de 21 de hectare în Voluntari pe care l-a vândut lui Geambazi, care ulterior a cerut despăgubiri la Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților, pe motiv că nu poate folosi terenul.

În acuzațiile inițiale formulate de procurorii DNA împotriva lui Becali, în 2019, anchetatorii anticorupție stabiliseră că omul de afaceri ar fi spălat o parte de din bani prin echipa de fotbal FCSB care evoluează în Liga 1. Gigi Becali a formulat atunci o plângere în care contesta temeiul legal în baza căruia a primit soluția de clasare pentru a evita riscul de a fi pus să plătească despăgubiri.

Gigi Becali vrea să se călugărească

Gigi Becali este dispus să îşi dedice viaţa bisericii. Patronul lui FCSB este hotărât să renunţe la afaceri şi să se călugărească. „Este greu, dar nu imposibil”, anunţă milionarul care asigură că i-a lăsat mână liberă lui Edi Iordănescu la vicecampioana României.

Reclamă

„Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil„, a declarat Gigi Becali pentru cancan.ro.

Gigi Becali a finanțat şi construcţia bisericii mari din cadrul Mănăstirii Pantocrator, din Drăgăneşti, judeţul Teleorman. Săptămâna trecută, la sfinţirea acesteia, au participat câteva mii de credincioşi. Printre ei a fost şi finanţatorul lui FCSB, soţia şi sora acestuia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și