Închide meniul

Gigi Becali nu glumeşte! „Vreau să mă călugăresc, dar trebuie să am acordul familiei”. Când s-ar putea retrage la mănăstire

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 octombrie 2021, 11:01

Gigi Becali nu glumeşte! „Vreau să mă călugăresc, dar trebuie să am acordul familiei. Când s-ar putea retrage la mănăstire

Gigi Becali îşi doreşte cu orice preţ să se călugărească

Inquamphotos / Inquam Photos via Hepta

Becali vrea să se retragă de tot din viaţa publică şi nu glumeşte când spune că vrea să se retragă la o mănăstire. Latifundiarul din Pipera a anunţat că, pentru moment, familia nu îl susţine în această privinţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali renunţă la fotbal: „Vreau să mă călugăresc, să stau de vorbă cu oamenii”

Omul de afaceri, care este din 2003 finanţatorul lui FCSB, a dezvăluit deja că va lua această decizie în momentul în care toate fetele lui vor fi căsătorite.

Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil„, a declarat Gigi Becali pentru cancan.ro.

Gigi Becali a finanțat şi construcţia bisericii mari din cadrul Mănăstirii Pantocrator, din Drăgăneşti, judeţul Teleorman. Săptămâna trecută, la sfinţirea acesteia, au participat câteva mii de credincioşi. Printre ei a fost şi finanţatorul lui FCSB, soţia şi sora acestuia.

Pentru că a fost unul dintre cei mai importanţi ctitori ai bisericii, Gigi Becali a fost recompensat cu Crucea Patriarhală pentru mireni. Distincţia i-a fost înmânată de mitropolitul Moldoveni şi Bucovinei, ÎPS Teofan. În momentul în care a primit, pe scenă, Crucea Patriarhală, Gigi Becali nu a mai rezistat din cauza emoţiilor şi a izbucnit în plâns.

Reclamă

Nu ai cum să explici emoțiile de acolo… Nu se pot, pur și simplu, explica. Nu știi, nu există asta. Sute de biserici vreau să fac. Chiar acum se întâmplă, sunt în construcție câteva. Poate sunt ctitor chiar acum la vreo sută, cred…„, a precizat patronul lui FCSB.

Nu mai puţin de 16 ierarhi din România şi Grecia au participat la marele eveniment. Gigi Becali a participat la marele eveniment cu soția sa, Luminița. A fost o apariţie rară, din moment ce aceştia nu au mai fost surprinşi împreună de o lungă perioadă, în public. În semn de recunoștiință, pentru că au finanțat construcția bisericii, cei doi au fost pictați pe unul dintre pereți. Alături de ei au fost imortalizaţi şi alţi membri ai familiei.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și