Închide meniul

Gigi Becali, bacşiş uriaş pentru un tânăr care i-a adus mâncare. Gestul milionarului a devenit viral

Reclamă

Publicat: 21 iunie 2022, 19:03

Gigi Becali, bacşiş uriaş pentru un tânăr care i-a adus mâncare. Gestul milionarului a devenit viral

Gigi Becali, bacşiş uriaş pentru un tânăr

Gigi Becali, reacţie nervoasă după FC Voluntari - FCSB 2-2 / Profimedia

Gigi Becali i-a lăsat un bacşiş uriaş unui tânăr care i-a adus mâncarea comandată la Palatul din Aleea Alexandru. Tânărul s-a mândrit pe reţelele de socializare cu recompensa primită din partea lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu se uită la bani când vrea să îşi facă poftele. Patronul FCSB i-a lăsat 200 de euro bacşiş unui tânăr care i-a adus la palat mâncarea comandată.

Gigi Becali, bacşiş de 200 de euro

Tânărul s-a mândrit pe reţelele de socializare cu bacşişul primit de la Gigi Becali. Clipul a devenit imedaiat viral, care a strâns într-un timp record 100 de mii de vizualizări, scrie spynews.ro.

Șoc! Am primit cel mai mare tips din viața mea de la Gigi Becali”, a scris livratorul.

Gigi Becali, apariţie în papuci la o conferinţă de presă

Gigi Becali a venit în şlapi la conferinţa de presă în care l-a prezentat pe Dawa. Imaginea zilei vine de la Palatul patronului de la FCSB.

Reclamă

Gigi Becali a oferit imaginea zilei în fotbalul românesc. A finalizat transferul lui Joyskim Dawa la FCSB în şlapi. Becali a venit cu acelaşi accesoriu şi la conferinţa de presă. Imaginea cu Gigi Becali în şlapi a devenit virală. Patronul FCSB a fost extrem de fericit că a realizat transferul şi a uitat să îşi ia pantofii de lux.

Gigi Becali a anunţat transferul lui Joyskim Dawa

Joyskim Dawa a semnat cu FCSB! Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu fundaşul de la FC Botoşani. Dawa A semnat un contract valabil pe 2 sezoane şi are o clauză uriaşă de reziliere.

Joyskim Dawa a negociat personal cu Gigi Becali transferul la FCSB. Mutarea fundaşului de la Botoşani la FCSB intrase  în impas, asta după ce sâmbătă Gigi Becali l-a dat ca sigur la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Dawa a semnat cu FCSB pentru două plus 3 sezoane. Suma o ştiţi de la Iftime. Salariul e cât a vrut el. O clauză de 20 de milioane de euro. Eu atât am scris. 20 de milioane vreau să iau pe el.

Dacă eu iau 20 de milioane pe el, cât i-am dat lui Iftime, scot banii de la echipa națională. E mai greu să găsești acum fundași centrali. Eu îl luam mai demult, dacă nu mă influențau alții, că tralalala. Eu am pus ochii pe numărul 5, nu știam cum îl cheamă. De acum opt luni, nouă luni. Vedeam numărul cinci și ziceam: ‘Bă, cine e ăsta numărul cinci?’ Am crezut că e mijlocaș că el era în față. El e creștin, nu știam, acum mi-a zis el. Când e unul de îmi place mult, nu mai țin cont. Are putere forță, nu vreau să am emoții la cornere. Nu dă nimeni cu capul în fața lui, cum era Szukala. O să vedeți că el va fi mult mai bun la noi decât la Botoșani. E foarte puternic și fotbalist.

Pe aia am aruncat-o și eu așa că nu aibă el pretenții mari. Avem negocieri cu georgianul, doar ca nu este comunitar, și nu-mi convine să plătesc 70% taxe. Am cei mai înalți fundași centrali din România, să dea cu capul. La revedere, nu mă interesează. Să vorbească el, el e fotbalist„, a spus Gigi Becali.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și