Închide meniul

Gigi Becali i-a dat o avere unui nevoiaș: „Era un amărât, într-o căruță, cu un măgăruș”. Milionarul a ajuns chiar și să se împrumute după ce a scos din buzunar o sumă uriașă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2022, 9:31 / Actualizat: 10 februarie 2022, 15:53

Gigi Becali i-a dat o avere unui nevoiaș: „Era un amărât, într-o căruță, cu un măgăruș. Milionarul a ajuns chiar și să se împrumute după ce a scos din buzunar o sumă uriașă

Gigi Becali i-a dat o avere unui nevoiaș

Colaj Hepta

Tânărul Gigi a văzut o căruță cu un măgăruș și nu a stat pe gânduri. A păstrat doar 200 de lei și i-a dat bărbatului 2800 de lei, pentru a se pune pe picioare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gestul uriaș făcut de Gigi Becali pentru un necunoscut

”Odată, plecam la mare și avem 3.000 de lei, erau bani mulți, pe vremea lui Ceaușeșcu. Și am văzut o căruță, cu un om și cu un măgăruș. Era amărât. Am oprit mașina, am ținut eu 200 și i-am dat lui 2800.

M-am dus la Constanța și m-am împrumutat de la niște prieteni. Vezi cum este milostenia? Dragostea nu are unitate de măsură. Nu e ceva care poate fi măsurat”, a spus Gigi Becali, într-un interviu acordat pentru Trinitas.

Te-ar putea interesa și: Iluzie optică virală. Crezi că găsești cele două bufnițe din imagine? Unde se ascund păsările, de fapt

Citeşte şi: Preţul caselor din satul Rotunda a explodat după licitaţie. Cu cât s-au vândut cele estimate la 246 de euro

Reclamă

Gigi Becali, donație uriașă. A scos 450.000 de euro din conturi

Gigi Becali a făcut declarații surprinzătoare când a fost întrebat ce avere are. Patronul lui FCSB a oferit un interviu pentru jurnaliștii celebrului cotidian The New York Times și i-a surprins pe americani. Omul de afaceri se consideră mai bogat chiar și decât Bill Gates, cel care are o avere estimată la 130 de miliarde de dolari.

„Eu am dat un interviu la New York Times. Și au venit aici și m-au întrebat… le-am spus că sunt cel mai bogat din lume. Ce Bill Gates, ce Rockefeller? Eu sunt cel mai bogat! Păi dacă nu mai avem nevoie… că mă gândesc la moarte.

Bill Gates nu ai văzut că încă mai vrea? Înseamnă că nu e cel mai bogat. Eu nu mai vreau, nu mai am nevoie de mai mult. Eu nu mai am nevoie!„, a dezvăluit Gigi Becali într-un interviu pentru pagina de Youtube a celor de la Trinitas TV.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și