Închide meniul

Gigi Becali l-a învins în instanţă pe Nicuşor Dan şi va executa silit Primăria Capitalei: „Le-am tot spus: ‘Daţi-mi banii!'”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 octombrie 2022, 17:43

Gigi Becali l-a învins în instanţă pe Nicuşor Dan şi va executa silit Primăria Capitalei: „Le-am tot spus: Daţi-mi banii!'

Gigi Becali l-a învins în instanţă pe Nicuşor Dan şi va executa silit Primăria Capitalei

Gigi Becali, victorie în instanţă / Hepta

Gigi Becali l-a învins în instanţă pe Nicuşor Dan. Patronul lui FCSB exultă după ce a câştigat un proces . Poate executa silit Primăria Capitalei pentru o sumă de 770.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 11 ani de procese, Gigi Becali şi-a câştigat dreptul de a fi despăgubit. Primăria a construit o şosea pe un teren vândut de latifundiarul din Pipera cu 700 de euro metrul pătrat. De aici a început războiul dintre cele două părţi. Justiţia i-a dat dreptate în cele din urmă omului de afaceri.

Gigi Becali l-a învins în instanţă pe Nicuşor Dan şi va executa silit Primăria Capitalei

”Încuviinţează executarea silită. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin grefa instanţei azi, 18.10.2022”, se arată în minuta instanței.

Gigi Becali a avut o primă reacţie după succesul obţinut la Judecătoria Sectorului 5 din Bucureşti. Nu şi-a făcut griji că ar putea să piardă procesul.

„Nu aveam cum să nu câștig. Eu le-am tot spus să dea banii. Acum îi iau eu. E o veste bună, o să trec să îi execut. Justiția și-a făcut datoria, nu a mai amânat”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă

Omul de afaceri s-a amuzat la adresa primarului Bucureştiului. Anunţă că nu va sta pe gânduri şi că îşi va recupera banii cu ajutorul unui executor judecătoresc.

”Eu le-am tot spus: `dați-mi banii, dați-mi banii`. Nu au făcut-o, acum o să o trec la recuperarea lor. Becali îl execută pe Nicușor Dan (râde, n. red.). E o zi bună”, a mai spus patronul lui FCSB.

Patronul lui FCSB s-a judecat 11 ani cu Primăria Bucureşti

Zilele trecute, patronul lui FCSB a anunţat cum a ajuns să se lupte în instanţă cu oficialii Primăriei Capitalei.

Reclamă 4 / 0/3

„Tată, mă judec cu ei de 11 ani. Am câștigat, în sfârșit, am trecut de toate instanțele posibile, dar nu vor să dea banii. La mijloc este vorba de 770.000 de euro. Așa că am cerut executarea silită, după ce am vorbit cu avocații.

Este vorba despre o expropriere. Eu am vândut un teren către o companie de telefonie mobilă, cu 700 de euro metrul pătrat, lângă Mall Promenada.

Au construit, au făcut șoseaua, dar au trecut pe terenul meu. Și trebuie să dea banii, normal. Asta este povestea. Și acum, repet, nu vor să plătească. Așa că am ajuns cu ei la executare. E simplu, trebuie să plătească”, a spus Becali, citat de cancan.ro.

Ce s-a aflat despre averea neoficială a lui Gigi Becali

Au apărut informații surprinzătoare despre averea neoficială a lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, dar sunt tot mai multe vești că ar putea fi chiar în TOP 3.

Unul dintre foștii jucători ai Stelei, Alin Stoica, a oferit un interviu în presa din Belgia chiar înaintea meciului FCSB – Anderlecht, din Conference League. Acesta a lăsat de înțeles că Gigi Becali ar fi chiar mai bogat decât Ion Țiriac.

În decembrie 2021, Gigi Becali ocupa locul 14 în Top 300 Capital, cu o avere estimată a fi cuprinsă între 325 și 425 de milioane de euro.

„Becali nu a vrut să investească banii familiei sale în afara României, ci să cumpere terenuri din jurul Bucureștiului la prețuri foarte mici și să facă afaceri cu Ministerul Apărării și cu alții. Terenurile respective au ajuns la o valoare uriașă în timpul boomului de pe piața imobiliarelor. Nici n-aveți idee cât de mult s-a îmbogățit.

Reclamă

Oficial, el e în TOP 30 cei mai bogați oameni din România, cu o avere de peste 300 de milioane de dolari, dar se spune că suma ar putea fi de 8-9-10 ori mai mare”, a declarat Alin Stoica pentru belgienii de la lesoir.be.

Cu numai câteva luni în urmă, Dumitru Dragomir a făcut o declarație similară. Fostul președinte al LPF, care este un apropiat al lui Gigi Becali, a anunțat că este uluit de câți bani poate să aibă patronul FCSB.

„El are atâția bani încât noi nici putem gândi. A vândut 100 de milioane de euro în terenuri. A înțeles capitalismul mai bine decât orice. El a rezistat din punct de vedere financiar, în rest s-au făcut praf echipele„, a spus Dumitru Dragomir.

Dragomir nu s-a ferit și a făcut chiar și o estimare, în 2021: „Din punctul meu de vedere, are peste două miliarde. Convingerea mea este că, dacă trăiește cinci mii de ani, nu poate să rămână fără bani„.

„Eu cred că are peste 1 miliard (n.r. de euro), active și bani. Eu nu mă pot compara cu el. Pe el nu-l interesează decât biserica și familia. FCSB este doar o afacere„, a declarat şi Cristi Borcea.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și