Închide meniul

Gigi Becali, mesaj incredibil pentru George Simion! Ce i-a interzis liderului AUR să facă la nuntă:”Sunt primitive şi enervante!”

Reclamă

Publicat: 25 august 2022, 16:23 / Actualizat: 21 ianuarie 2024, 23:16

Gigi Becali, mesaj incredibil pentru George Simion! Ce i-a interzis liderului AUR să facă la nuntă:Sunt primitive şi enervante!

Gigi Becali a dezvăluit cât l-au costat cele două tone de brânză

Hepta

Gigi Becali, mesaj incredibil pentru George Simion, cel care se va căsători pe 27 august, în comuna Măciuca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut un gest incredibil pentru George Simion. Omul de afaceri i-a dat 2000 de kilograme de brânză liderului AUR pentru nuntă. Becali a profitat de acest lucru şi i-a cerut lui George Simion ce să nu facă la nuntă. Patronul FCSB nu ar vrea ca acesta să asculte manele la nunta sa.

Gigi Becali, mesaj incredibil pentru George Simion! Ce i-a interzis liderului AUR să facă la nuntă: „Sunt primitive şi enervante!”

Fără manele. Să nu cumva să fim acuzaţi că suntem rasişti, că una e muzica specifică romă, alta e maneaua. Ţiganii au muzica lor specifică frumoasă. Manelele sunt enervante, şi versurile, şi cuvintele, şi frazele… sunt primitive şi enervante.

Mă enervează cuvintele din manele: Să moară duşmanii mei, să facă nu ştiu ce. Alea ce le cântă Copilul Minune, ăla cântă frumos, dar nu manelele, are muzică ţigănească pe care o cântă foarte frumos. Maneaua e o muzică ordinară, nu pot să-i zic ţigănească„, a spus Gigi Becali la România TV.

Cât poate costa cadoul de două tone pe care Gigi Becali i l-a făcut lui George Simion

Cadoul lui George Simion este mai costisitor decât poate părea. Preţul acestei cantităţi de brânză este peste 10.000 de euro. Însă Becali nu îi ia niciun ban liderului AUR. Patronul de la FCSB a spus că nu este o sumă atât de mare pentru el.

Reclamă

Nu e un efort pentru mine, nu e mare lucru. În plus, băiatul (George Simion, n. red.) îmi place, e patriot, sigur e patriot, nu știu cât e de bun, dar măcar e patriot”, a spus Gigi Becali, săptămâna trecută.

Gigi Becali a anunțat deja că nu va participa la nunta liderului AUR, dar e dornic să-l ajute pe George Simion cu cele două tone de brânză.

Da, îi voi da 2 tone de brânză lui George Simion. O să i se ducă acolo. I-am zis: ”Bă, eu la nuntă nu vin!”. Că nu merg la nunți… Și i-am zis că are mulți oameni acolo, eu îi dau brânza pentru nuntă. Ca să îl ajut pe el. Brânza e de la oaie, de la Sibiu, de acolo am luat-o, de la ciobanii de acolo”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

George Simion a cerut donaţii uriaşe pentru nunta lui cu Ilinca Munteanu

George Simion a cerut donaţii uriaşe pentru nunta cu Ilinca Munteanu, de pe 27 august. Cu o săptămână înainte de evenimentul la care sunt aşteptaţi 15.000 de invitaţi, din comuna Măciuca, liderul AUR i-a anunţat pe fanii săi că mai are nevoie de peste 2.000 de kilograme de legume.

Gigi Becali s-a oferit să îi trimită, drept cadou de nuntă, două tone de brânză. Chiar dacă s-a înfuriat când a aflat că Simion a declarat că FCSB nu e Steaua, latifundiarul din Pipera a precizat că se va ţine de cuvânt.

Liderul AUR a anunţat că îşi doreşte să găsească legume româneşti pentru nunta lui. Are nevoie de cantităţi uriaşe.

Vreau ca legumele de la nunta mea să fie din România! Recomandați-mi producători români. Îmi trebuie: 300 kg ardei gras roșu, 300 kg ardei gras verde, 300 kg ardei gras galben, ciuperci champinions mici 250 kg, dovlecel 200 kg, 200 kg ceapa roșie, 250 kg ceapa galbenă, pătrunjel 50 kg, mărar 30 kg, roșii 100 kg, morcovi 250 kg„, a scris George Simion pe contul său de Facebook.

Potrivit fanatik.ro, cea mai mare parte a mâncării care va fi servită nuntaşilor vine din donaţii. Toate cheltuielile se ridică la sute de mii de lei. Nunta va fi fără bani în plic şi cu 42 de perechi de naşi.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și