Închide meniul

Reacţia FRF, după „revoluţia” anunţată de Gigi Becali. Patronul FCSB-ului, ironizat: „Când s-a uitat în spate, era singur!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iunie 2023, 18:34

Reclamă
Reacţia FRF, după „revoluţia anunţată de Gigi Becali. Patronul FCSB-ului, ironizat: „Când s-a uitat în spate, era singur!

Reacţia FRF, după "revoluţia" anunţată de Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimediaimages

A apărut reacţia celor de la FRF, după „revoluţia” anunţată de Gigi Becali. Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Răzvan Burleanu, nu s-a ferit să-l ironizeze pe patronul FCSB-ului. I-a amintit de încercările pe care le-a avut în trecut, de a îi aduna pe şefii cluburilor din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că îl va convinge pe Răzvan Burleanu să renunţe la regula U21. „Nu e boicot, e revoluţie! Boicot înseamnă altceva. E revoluţie, nu facem cum zici tu. Noi ne întâlnim la Ligă şi ne hotărâm că nu punem un jucător U21 pe teren, gata!”, a răbufnit latifundiarul din Pipera.

Reacţia FRF, după „revoluţia” anunţată de Gigi Becali

Andrei Vochin e sigur că Gigi Becali nu va avea susţinerea patronilor de la celelalte cluburi din Liga 1. S-a amuzat de planul finanţatorului roş-albaştrilor.

A mai vorbit despre revolte în trecut, iar când s-a uitat în spate era singur. Dintre cei 16, a zis că a vorbit cu Rotaru, cu «ăla de la Petrolul» (n.r. – Marian Copilu)… îţi dai seama când zici «ăla de la Petrolul» că «ăla» o să vină imediat în spatele tău, mai ales că ştim conducătorii din Liga 1 şi ştim cum gândesc, mai sunt şi unii care mai gândesc sănătos. Nu cred că se poate întâmpla ceva.

Spun sincer că aş vrea să trăiesc momentul – dar să nu mai fiu la Federaţie atunci – în care să nu mai fie regula asta (n.r. – U21). Sunt curios să văd ce se întâmplă când nu o să mai fie, câţi jucători U21 vor mai fi în Liga 1, câţi vor mai juca în Liga 1, câţi bani vor lua pe jucători vânduţi, că nu cred că au vândut jucători de 27 de ani. Au vândut de 23, 24 de ani, pe bani buni.

Reclamă

Din analizele mele, în campionatul 2013-2014 doar Viitorul şi Universitatea Craiova lui Rotaru foloseau jucătorul de regulă fără să fie obligate. FCSB, nu. Am făcut eu analize”, a declarat Andrei Vochin pentru orangesport.ro.

Gigi Becali nici nu vrea să mai audă de regula de a avea, pe toată durata meciurilor, un jucător eligibil pentru naţionala României U21.

Gigi Becali, în război cu Răzvan Burleanu

Gigi Becali a dezvăluit că a vorbit şi cu ceilalţi patroni din Liga 1, declarând că este extrem de nemulţumit de regulile pe care le impune Răzvan Burleanu echipelor din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul FCSB a declarat că vrea să formeze o „alianţă” cu ceilalţi oficiali din Liga 1, pentru a nu se mai folosi regula U21. Becali a mărturisit că singurul care poate fi avantajat de regula impusă de FRF este Gică Hagi, deoarece „Regele” foloseşte deja mulţi jucători tineri în primul 11 de la Farul.

Am vorbit cu ăsta de la Ploiești (n.r. – cu Marian Copilu), cu Rotaru, și am zis: «Bă, ne comandă pe noi Burleanu? Înseamnă că suntem idioți și proști». Aveți bărbăție în voi? Aveți. Dacă aveți, mergem la Ligă și spunem că nu ne pot obliga să folosim fotbaliști U21. E afacerea noastră. A inventat Burleanu așa ceva, nu mai există nicăieri în lume!

La Adunarea Generală nu putem, sunt AJF, «MJF», le fură voturile cu șpagă, le dau mingi, n-ai ce să faci. Comitetul Executiv e al lor, votează pentru ei. Aici (n.r. – la Ligă) suntem 16. Începe meciul, niciun fotbalist U21 în teren! Al doilea meci, la fel. Să vedem ce face Burleanu! Mai poate să ne comande? Trebuie să avem bărbăția asta. Acum urmează să ne întâlnim, putem să o facem.

Nimeni nu vrea regula U21. Poate Hagi vrea, că are el copii, dar rămâne doar el contra. Deci o să fie 15. Dacă nu putem să facem anul ăsta, mai bine mergem și ne împușcăm în cap singuri, că suntem prea idioți. Că ne comandă un copil (n.r. – se referă la Burleanu) și râde de noi. Nu ți-e rușine? Ne obligi pe noi să băgăm copii?

Ce amenzi să ne dea? Ne amendează pe toți? Atunci să ne înecăm, dacă ne dă el, un copil, amenzi. Dar în țară nu e bărbăție, de-asta nu se poate. Ce să facă și LPF? N-are putere. Că-ți bagă pumnul în gură! Comitetul Executiv e arma tiraniei! Nu se poate face fotbal așa. Ăsta nu-i fotbal. Eu bag milioane în fotbal și îmi spui tu cum să fac? Ești nebun la cap? Nu mă obligi cum să-mi fac eu activitatea!”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și