Închide meniul

Gigi Becali, noi donații impresionante în plină pandemie: ”Spuneau oamenii că nu mai au unde să stea”

Antena Sport Publicat: 12 aprilie 2020, 7:05

Reclamă
Gigi Becali, noi donații impresionante în plină pandemie: ”Spuneau oamenii că nu mai au unde să stea”

Sport Pictures / Răzvan Păsărică

Gigi Becali, noi donații impresionante pentru Spitalul "Matei Balș"

Gigi Becali a făcut încă o serie de donații în plină criză provocată de epidemia de coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am donat şi la Spitalul Balş. Spuneau oamenii că nu mai au unde să stea. Făceau teste şi stăteau în picioare. Am dus o sută de scaune şi nu ştiu câte mese şi paturi. Am dat şi 40 de televizoare, telefoane. Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare şi 20.000 de euro pentru un mare scanner.

Fata domnului Adrian Streinu Cercel a făcut o listă cu ce era nevoie”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

Gigi Becali aduce 120.000 de pastile de Arbidol în România

Gigi Becali a mai spus că cele 120.000 de pastile de Arbidol vor ajunge în România, după ce a primit aprobarea de la autorități.

Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia şi nu le puteam primi dacă nu aveam astăzi (n.r. – sâmbătă) aprobarea de la Minister. Acum am primit aprobarea. Pastilele vin din Rusia, le-am plătit, trebuie sa ajungă 120.000 de pastile de antidot.

Reclamă
Reclamă 4

E un medicament pe care l-am plătit. Nu este acreditat de Uniunea Europeană, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul şi îl dau gratuit la Matei Balş. Ei distribuie mai departe unde e nevoie. Cu toată averea mea, eu vreau să ajut oamenii”, a mai spus Gigi Becali.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și