Închide meniul

Gigi Becali, sfidat în public de soţia sa. Gestul prin care Luminiţia Becali l-a lăsat fără replică: "Mi-a transmis că îmi dă doi bodyguarzi!" Un alt bărbat a sărit în ajutorul femeii

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2021, 13:31

Reclamă

Acesta a povestit un episod produs la 2006, când echipa lui Gigi Becali a jucat la Madrid cu Real, în grupele UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luminiţa Becali l-a însoţit pe soţul său la Madrid, acolo unde Steaua avea să piardă cu 1-0, după ce Bănel Nicoliţă a "reuşit" celebrul tontogol.   

Florin Nedelcu a povestit un episod savuros care i-a avut în prim plan pe soţii Becali. Patronul FCSB a fost pus într-o situaţie umilitoare de soţia sa după ce a fost refuzat în faţa mai multor oameni. 

Un episod m-a impresionat și nu are legătură cu fotbalul. Gigi a fost însoțit de soția lui și, într-o dimineață, mi-a transmis că îmi dă doi bodyguarzi să mă duc cu doamna să facă niște cumpărături. În fața mea a scos o tuflă cu 30.000 de euro și i-a dat soției. Doamna, care este o femeie deosebită, a refuzat, spunând că-i ajung 5, 6 mii. „Lasă, să ai la tine” și Gigi i-a întins 15 mii”, a spus Florin Nedelcu într-un interviu acordat Playsport.

Cum l-a păcălit Luminiţa Becali pe Gigi Becali

Florin Nedelcu a mai spus că a reuşit să o ajute pe Luminiţa Becali să îşi păcălească soţul. Patronul FCSB avea pretenţia ca femeia să îşi ia haine de firmă. Luminiţa Becali a pus ochii pe un alt accesoriu care nu era de firmă. Ca să nu fie certată de soţul său, Luminiţa Becali a pus la cale un plan. 

Reclamă
Reclamă

Înscrie-te aici pentru a câştiga super-premii în concursul WorkOut from Home. Câştigă 4 aparate de fitness! Îţi transformăm casa într-o sală de forţă!

"A cumpărat mici chestii și, la un moment dat, am intrat într-un magazin oarecare, la Il Corte Ingles, unde a văzut pe un meanechin o haină de piele culoarea coniac. S-a uitat la preț, 800 de euro. „Cred că asta nu e de piele”. Mi-am dat cu părerea spunând că e de piele, însă nu e de firmă, iar după ce a probat, și-i venea turnat, a zis că îi este frică să o cumpere, că dacă vede Gigi că nu e de firmă, o s-o certe. Eu aveam un prieten la Galeria Preciadas, unde se găsea magazinul și știam că există o croitorie pentru magazine. L-am sunat și l-am rugat dacă poate să schimbe căptușeala și o emblemă. Am dat haina acolo, cât ne-am mai plimbat prin magazine, într-o oră au terminat. Haina de 800 de euro devenise Gucci", a mai spus Nedelcu. 

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:27

Manchester United îşi face stadion de 2 miliarde de lire sterline şi „donează” Old Trafford. Ce echipă primeşte arena de 114 ani

17:20

Cipru – România: Biletele pentru fanii români s-au epuizat în 75 de minute

16:58

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 septembrie

16:39

„A suferit enorm, în tăcere!” Ionel Dănciulescu nu a uitat cum a fost înlăturat Gheorghe Mulţescu de la Dinamo: „Te macină!”

16:32

Andy Carroll a semnat cu fosta echipă a lui Alexi Pitu, Girondins Bordeaux! Cât valorează fostul atacant al Angliei la 35 de ani

16:30

VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY!

1 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 2 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 3 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 6 Christian Horner, despre accidentul de coşmar al lui Sergio Perez de la Baku: „E foarte dezamăgitor! Ne-a distrus cursa!”
Citește și