Închide meniul
Foto

Gigi Becali şi-a pierdut cumpătul după FCSB – Clinceni 2-2. „Academica e echipa mea!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2021, 13:33 / Actualizat: 11 mai 2021, 14:51

Gigi Becali şi-a pierdut cumpătul după FCSB – Clinceni 2-2. „Academica e echipa mea!”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florinel Coman poate pleca de la FCSB

Roş-albaştrii puteau deveni noul lider al campionatului. Învinsă în luna februarie de Clinceni, trupa lui Toni Petrea a pierdut din nou puncte împotriva echipei la care Gigi Becali a investit sume importante. Lupta pentru titlu este extrem de încinsă, iar programul nu o avantajează pe FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îi cere 400.000 de euro Academicii Clinceni

„Ce să mai zic? Așa a fost să fie! În mod normal, noi suntem pe primul loc! În fața lui Dumnezeu, suntem pe primul loc. La ultima fază, mingea a intrat jumătate de metru în poartă. Că nu a vrut arbitrul, e altceva… Ce să le reproșez jucătorilor? Nu am ce. Fiecare joacă ce poate. Ce, Clinceni nu e și ea echipă? Ca să nu mai spună lumea că e blat.

Normal, Clinceni este echipa mea și acum! La mine nu există blat. Cei de acolo nu mi-au dat bani. Trebuie să îmi dea 350-400.000 de euro! Am dat banii, am investit bani ăștia. Noi ne-am retras când promovat Academica, că nu era regulamentar să mai fim acolo, dar banii nu i-am luat. Tot spun că o să dea banii, dar nu i-au dat”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.

Reclamă
„Nu-i normal? Nu mi-a dat banii, 400.000 de euro. Asta e situația. CFR a bătut-o pe Clinceni mereu, iar cu noi a făcut egal și ne-a bătut. Echipa mea, cum ar veni, pe care am promovat-o eu… Problema e că ei au cam mers pe teren cu CFR Cluj. Cu noi și-au dat viața, cu CFR nu!Doar eu puteam să fac asta, să-mi fie învățare de minte. Dar eu nu am nicio pretenție. Mă bucur că au jucat pe bune. Așa vreau, să se vadă. Dar trebuie să-mi dea banii! Eu l-am retras pe Luțu din Consiliul de Administrație și mi-au zis cei de acolo să-i aștept un an. Dar a trecut mai mult. Cu primarul am treabă, el să-mi dea banii. Banii din drepturile TV, în mod normal, sunt ai mei. Nu e echipa lor, pentru că nu mi-au dat banii! În mod normal, e echipa mea”
Gigi Becali

 

FCSB nu a mai câştigat titlul din 2015. Cu trei etape înainte de final, echipa lui Becali are cu un punct mai puţin decât CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB – Academica Clinceni 2-2
  • Gigi Becali aşteaptă o sumă uriaşă de la adversarii din play-off

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-0. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și