Închide meniul

Gigi Becali şi-a transformat palatul în spital pentru măicuţele şi preoţii bolnavi. „Stăteau de două luni sub tratament”

Reclamă

Publicat: 24 mai 2021, 18:47

Gigi Becali şi-a transformat palatul în spital pentru măicuţele şi preoţii bolnavi. „Stăteau de două luni sub tratament

Gigi Becali a primit o ofertă din Qatar pentru Palatul din Aleea Alexandru

Gigi Becali, în faţa Palatului/ Mediafax Foto / Marian Ilie

Fostul conducător al fotbalului românesc a dezvăluit că, în palatul lui Gigi Becali, au stat internaţi zeci de preoţi şi măicuţe care s-au infectat cu Covid-19. Omul de afaceri i-ar fi ajutat şi cu bani pe aceştia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi-a transformat palatul în spital pentru măicuţele şi preoţii bolnavi

Văd doi preoți care coborau pe scară. ‘Vă mulțumesc mult, acum sunt sănătos’. Eu mă uitam la ei. Îl întreabă Gigi Becali ‘părinte, ai nevoie de bani? Ai bani?’ N-a terminat de zis că i-a dat o mie, apoi i-a mai dat o mie. I-a dat două mii unui preot.

Eu îl întreb ‘băi, Gigi, ce e cu popii ăștia aici?’. El zice ‘băi, vorbește frumos, n-ai voie să înjuri’. Sus, la etaj, sunt nu știu câte măicuțe și 14 preoți bolnavi. La el în palat avea măicuțe bolnave și preoți care stăteau de două luni cu tratament„, a spus Dumitru Dragomir la realitateasportiva.net.

Gigi Becali şi-a transformat palatul în spital. Are şi o clinică în Capitală şi a ajutat cu medicamente şi mai multe persoane din fotbal. Chiar şi pe Dragomir l-a ajutat, după ce acesta suferise un şoc în momentul în care a fost depistat pozitiv.

Am apelat la domnul Gigi Becali şi mi-a trimis medicamente pentru tot cartierul. Am pentru douăzeci de persoane, îi mulţumesc„, spunea Dragomir, în luna februarie.

Reclamă

Ce avere are Gigi Becali

Fostul preşedinte al LPF a precizat, în acest an, că Gigi Becali are o averea imensă. Este mult peste ceea ce se credea că are în conturi patronul lui FCSB.

Gigi Becali are bani mulți, dom’ne. Păi… are un miliard. Un miliard de euro, rețineți ce vă spun. Nu vorbesc prostii”, a anunţat Dragomir.

Gigi Becali a rămas unul dintre cei mai bogaţi oameni din România şi nu a fost afectat de pandemia de Covid-19. Oficial, în topul persoanelor care investesc în sport, patronul celor de la FCSB e pe locul 3, cu o avere estimată la 350-450 milioane de euro. Ion Ţiriac e primul, cu două miliarde de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Becali e pe locul 3 în clasamentul averilor oamenilor din sport, după Ion Ţiriac şi Gruia Stoica (500 de milioane de euro). Chiar dacă a tăiat salariile la FCSB, Gigi face bani din imobiliare şi construcţii. Ioan Niculae (300-340 milioane de euro) şi George Copos (200-210) se află şi ei în frunte.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și