Închide meniul

Ion Ţiriac are şef! Dezvăluirea miliardarului. L-a convins să investească 100 de milioane de euro în România dintr-un foc

Antena Sport Publicat: 20 decembrie 2023, 15:32 / Actualizat: 21 decembrie 2023, 18:12

Reclamă
Ion Ţiriac are şef! Dezvăluirea miliardarului. L-a convins să investească 100 de milioane de euro în România dintr-un foc

Ion Ţiriac are şef! Dezvăluirea miliardarului român

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment - Hepta

Ion Ţiriac are şef! Ion Ţiriac a dezvăluit cine este omul de care ascultă, în România. Este vorba de fiul său, Ion Ion Ţiriac, cel care l-a convins să plătească integral cheltuielile pentru complexul de la Otopeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac refuză banii de la stat, cu toate că acolo va rămâne complexul uriaş, ce va conţine Sala Nadia, un bazin de înot şi terenuri de tenis. 100 de milioane de euro va costa totul.

Ion Ţiriac are şef! Dezvăluirea miliardarului

„Există o ambiţie pe undeva, începând cu oamenii de sport şi cu politicienii, să fac o arenă de 10.000 de locuri şi să o fac şi acoperită. Va fi un stadion de tenis, dar va fi multifuncţional, undeva pe la 10-12.000 de locuri. Va fi un acoperit deschis pe suprafaţa terenului de tenis. Aşa cere ATP ca să fie tenis în aer liber.

Eu am fost interzis de şeful meu, ăl mare, feciorul meu, ca să primesc orice fel de ajutor de la Stat, cu toate că o treabă ca asta rămâne statului, nu mie, că nu am ce să fac cu ea. Trebuie să socotim cu totul, cu academia, cu Sala Nadia, cu pişcina lui Potec şi cu celelate săli mai mititele, de judo, ajungem la peste 100 de milioane de euro”, a spus Ţiriac.

TOP 10 al bogaților din România în 2023

A apărut TOP 10 al bogaților din România în 2023. Ion Țiriac a împlinit 84 de ani, dar continuă să își crească averea și să se lupte pentru supremație. Fostul mare jucător de tenis încheie și de această dată anul pe locul secund, în spatele fraților Dragoș și Adrian Pavăl.

Reclamă

Spre deosebire de 2022, averea lui Țiriac a crescut considerabil. De la 8.5 miliarde de lei a ajuns la 10 miliarde de lei. Cea mai bogată româncă rămâne și de această dată Anastasia Soare, cea care ocupă la final de 2023 poziția a 8-a în clasamentul forbes.ro.

Averea celor mai bogați români a adăugat 3 miliarde de lei în decursul ultimelor 12 luni. Ion Țiriac rămâne, pe podium, peste Daniel Dines. Antreprenorul în vârstă de 51 de ani, din Bacău, a avut un succes uriaş pe bursă cu compania UiPath la care este cofondator.

Potrivit sursei citate anterior, averea lui Dines continuă să fie estimată la 8 miliarde de lei, cât avea și în 2022. Sunt şi două femei în TOP 10: Anastasia Soare şi Anca Vlad.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și