Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este unica femeie care l-a făcut bunic pe Ion Țiriac. Motivul pentru care miliardarul se descrie „mediocru”

Reclamă

Publicat: 9 ianuarie 2024, 12:31

Cât de frumoasă este unica femeie care l-a făcut bunic pe Ion Țiriac. Motivul pentru care miliardarul se descrie „mediocru”

Cât de frumoasă este unica femeie care l-a făcut bunic pe Ion Țiriac

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac / Colaj Instagram

Se știe cât de frumoasă este unica femeie care l-a făcut bunic pe Ion Țiriac. Fostul mare jucător de tenis va împlini 85 de ani în luna mai și are motive de bucurie. Miliardarul român are trei copii, dar și doi nepoți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt. Cei doi și-au unit destinele în 1963, dar căsnicia lor n-avea să dureze mult timp. Au divorțat după numai doi ani. Și fiul său, Ion Alexandru Țiriac, a trecut printr-o despărțire dureroasă.

Cât de frumoasă este unica femeie care l-a făcut bunic pe Ion Țiriac

Fiul cel mare al lui Ion Țiriac a fost căsătorit timp de 17 ani cu Ileana Lazariuc. Aceștia au divorţat, în mare secret, în 2017. Cei doi au rămas în relaţii bune, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Alexandru Țiriac şi Nicholas Noah.

Fost fotomodel, Ileana Lazariuc este de o frumusețe rară (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). În vârstă de 41 de ani, ea este singura femeia care i-a îndeplinit lui Ion Țiriac visul de a devenit bunic.

Întrebat despre rolul de bunic, miliardarul român a avut o reacție total surprinzătoare. A amintit de faptul că, din cauza afacerilor, nu a putut sta atât cât își dorea alături de nepoții săi.

Reclamă

(Sunteţi un bunic bun?) Cred că sînt un tată şi un bunic mediocru. Eu nu am lucrat cu program 8-16, ca să mai am timp de viaţa mea, eu muncesc şi acum 26 de ore pe zi. Dar încerc să mă împart cît pot cu ăia mici, care sînt senzaţionali„, spunea Ion Țiriac într-un interviu acordat pentru gsp.ro.

După despărţirea de fiul lui Ion Ţiriac, Ileana Lazariuc a devenit o persoană extrem de discretă. Nu s-a recăsătorit. Mai mult, a postat pe Insta Story o fotografie din vremea în care forma un cuplu cu Ion Alexandru.

Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește, a spus el, lumina soarelui te prinde mai bine din unghiul acela„, a scris Ileana Lazariuc. Reacția fostului ei soț a fost imediată. ,Am vrut să prind apusul în părul tău„, i-a răspuns Ion Alexandru Țiriac.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, fiul lui Ion Țiriac ar fi într-o relație cu Sorana Cîrstea. Cei doi au evitat să vorbească despre subiect și să confirme informația.

Ion Ţiriac a surprins pe toată lumea cu modul în care îşi împarte averea

Averea lui Ion Țiriac este estimată de Forbes, la începutul acestui an, la 2.1 miliarde de dolari. Este depășit în topul bogaților României numai de Daniel Dineș.

Ion Ţiriac are, în total, 3 copii: Ion Ion Ţiriac, Karim Mihai Ţiriac şi Ioana Natalia Ţiriac. El le mărturisea jurnaliştilor italieni că, deşi are 3 copii legitimi, consideră că are, în total, 33 de copii şi că îşi va împărţi averea în 33 de părţi legale. Și-a făcut deja testamentul.

Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”, le-a declarat Ion Țiriac jurnaliștilor italieni de la rosario3.com.

Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, mai adăuga omul de afaceri român.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și