Închide meniul
Foto

Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România! Detalii fabuloase despre evenimentul colosal, care va costa o avere

Reclamă

Publicat: 18 martie 2024, 17:14

Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România! Detalii fabuloase despre evenimentul colosal, care va costa o avere

Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România

Ianis Hagi, alături de soţia lui şi de familie după cununia civilă / Instagram

Ianis Hagi și Elena Hagi, fostă Tănase, pregătesc nunta anului în România. Fiul lui Gică Hagi este gata să ajungă la altar cu aleasa inimii lui şi se anunţă un eveniment colosal, care va costa o „avere”. Cei doi au făcut cununia civilă în ziua de Crăciun şi şi-au făcut „încălzirea” alături de cei 400 de invitaţi de gală. Printre aceştia a fost şi Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elena Hagi urmează să îmbrace rochia de mireasă în această vară. A planificat deja în cel mai mic detaliu nunta care va fi una grandioasă. Va avea loc în Constanţa, la malul mării, iar în localul de lux sunt aşteptaţi nu mai puţin de 500 de invitaţi.

Ianis Hagi și Elena Hagi pregătesc nunta anului în România

Potrivit sportpesurse.ro, petrecerea va costa peste 100.000 de euro. Familiile celor doi îndrăgostiţi se ocupă de organizarea nunţii. Şi iubita lui Ianis Hagi s-a ocupat în toată această perioadă de planificarea evenimentului.

Un lucru este cert, nunta fiului lui Gică Hagi va avea loc după EURO 2024. Chiar dacă nu s-a impus în primul 11 la Deportivo Alaves, Ianis Hagi va fi pe lista lui Edi Iordănescu la turneul final din Germania, care va avea loc între 14 iunie şi 14 iulie.

Ei au făcut un pas înainte în viaţă, să fie responsabili şi să împartă lucrurile cum trebuie. Copiii comandă acum. Ne dorim nepoţi, depinde de ei, noi suntem lângă ei şi trebuie să-i sprijinim. (n.r. dacă nunta va fi după EURO) Da, avem timp. În vară va fi nunta. Şi-a luat o responsabilitate mare, fiecare trebuie să lase de la el, să fie uniţi şi Dumnezeu să împartă binecuvântarea”, spunea şi Gică Hagi la petrecerea de după cununia civilă.

Reclamă

Suntem fericiți, avem două familii care ne respectă, ne susțin necondiționat, ne iubesc și noi la rândul nostru îi iubim și îi respectăm și suntem fericiți că am făcut acest pas important în viața noastră„, a declarat şi Ianis Hagi.

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale

A fost o reacție de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a avut o apariție elegantă şi s-a făcut remarcată (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Aceștia au dat o petrecere pe cinste la un restaurant select din Nordul Bucureștiului.

Reclamă 4 / 0/3

La petrecerea de cununie, soacra lui Ianis Hagi a dezvăluit și cum a reacționat atunci când a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a declarat că a sprijinit-o necondiționat pe aceasta.

(Cum ați reacționat când fata v-a zis că prietenul e Ianis?) Am ascultat-o, i-am spus că are ceva de dus pe umeri și sperăm… sigur o să fie foarte bine, să fie fericiți și suntem alături de ei”, a declarat soacra lui Ianis Hagi, conform iamsport.ro.

Soacra lui Ianis Hagi a fost, la fel ca fiica ei, îmbrăcată într-o rochie roșie, lungă, fiind extrem de rafinată și elegantă. Socrul lui Ianis Hagi este un cunoscut om de afaceri din Constanța, pe nume Dimciu Palavoti Tănase. Și el a avut o apariție elegantă la cununia fiicei sale, fiind îmbrăcat într-un costum negru, cu cravată de aceeași culoare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și