Închide meniul
Foto

Ianis Hagi și soția lui au oferit imaginile finalului de an! Fiul „Regelui”, în extaz în brațele Elenei

Antena Sport Publicat: 31 decembrie 2023, 17:28

Reclamă
Ianis Hagi și soția lui au oferit imaginile finalului de an! Fiul „Regelui”, în extaz în brațele Elenei

Ianis Hagi și soția lui au oferit imaginile finalului de an

Ianis Hagi, alături de familia lui / Instagram

Ianis Hagi și soția lui, Elena Tănase, au oferit imaginile finalului de an. Internaționalul român a încheiat perfect 2023. Mijlocașul lui Deportivo Alaves a făcut pasul cel mare și s-a cununat civil cu marea lui iubire. Fiul „Regelui” Gică Hagi a radiat de fericire la petrecerea cu 400 de invitați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fără doar și poate, fotografiile de la restaurantul de lux din nordul Bucureștiului sunt unele memorabile. Soția lui Ianis, Elena (24 de ani), a întors toate privirile (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Ianis Hagi și soția lui au oferit imaginile finalului de an

Elena Hagi a purtat două rochii, de culoare roşie, la cununia care a avut loc în ziua de Crăciun. Pe ambele ţinute, ea a plătit o avere, mai exact, 25.000 de euro. Și Ianis a fost extrem de elegant şi a purtat un costum negru, accesorizat cu un papion de aceeaşi culoare. Pe această ţinută, Hagi Jr a plătit 3000 de euro.

După evenimentul de lux, Ianis Hagi și membrii familiei au postat imagini emoționante pe rețelele sociale. Acestea s-au viralizat.

Acest Crăciun, acum și pentru totdeauna!„, a scris Ianis pe contul său de Instagram. A adunat 60.000 de aprecieri în două zile.

Reclamă

Și sora lui Ianis, Kira Hagi, a făcut publice mai multe fotografii. Apare alături de părinții ei, dar și de cei doi îndrăgostiți care tocmai și-au spus: „Da„. „Un Crăciun de poveste„, a fost mesajul Kirei.

Ianis Hagi și Elena au ales să se cunune civil la jumătate de an după ce fiul „Regelui” și-a cerut în căsătorie partenera, la Paris. La momentul respectiv, internaționalul român i-a pus iubitei sale pe deget un inel în valoare de 50.000 de euro.

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a avut o apariție elegantă și a oferit câteva declarații la evenimentul la care au participat peste 400 de invitați.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Aceștia au dat o petrecere pe cinste la un restaurant select din Nordul Bucureștiului.

La petrecerea de cununie, soacra lui Ianis Hagi a dezvăluit și cum a reacționat atunci când a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a declarat că a sprijinit-o necondiționat pe aceasta.

(Cum ați reacționat când fata v-a zis că prietenul e Ianis?) Am ascultat-o, i-am spus că are ceva de dus pe umeri și sperăm… sigur o să fie foarte bine, să fie fericiți și suntem alături de ei”, a declarat soacra lui Ianis Hagi, conform iamsport.ro.

Soacra lui Ianis Hagi a fost, la fel ca fiica ei, îmbrăcată într-o rochie roșie, lungă, fiind extrem de rafinată și elegantă.

Socrul lui Ianis Hagi este un cunoscut om de afaceri din Constanța, pe nume Dimciu Palavoti Tănase. Și el a avut o apariție elegantă la cununia fiicei sale, fiind îmbrăcat într-un costum negru, cu cravată de aceeași culoare.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani Vezi toate știrile
Citește și