Închide meniul
Foto

Ieșit din azil, Irinel Columbeanu s-a prăbușit emoțional când a făcut o descoperire incredibilă. Gestul făcut de fostul milionar

Publicat: 10 octombrie 2024, 9:15

Reclamă
Ieșit din azil, Irinel Columbeanu s-a prăbușit emoțional când a făcut o descoperire incredibilă. Gestul făcut de fostul milionar

Irinel Columbeanu s-a prăbușit emoțional când a făcut o descoperire incredibilă în vila din Izvorani de 4 milioane de euro

Irinel Columbeanu și Irina Columbeanu / Captură Fiţă cu Adiţă

Irinel Columbeanu s-a prăbușit emoțional când a făcut o descoperire incredibilă la vila sa de 4 milioane de euro, mistuită de un incendiu. Chiar dacă locuința a ars din temelii, unul dintre cele mai dragi lucruri pentru fostul milionar a reușit să reziste în calea flăcărilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Superba locuință a lui Irinel Columbeanu din Izvorani, pusă la vânzare înainte de incendiu la un preţ de 3,9 milioane de euro, este acum o ruină. Proprietatea de 10.000 de metri pătrați, de pe malul lacului Snagov, a fost abandonată.

Irinel Columbeanu s-a prăbușit emoțional când a făcut o descoperire incredibilă

Irinel a ajuns să locuiască în prezent într-un azil de bătrâni, părăsit de familie și prieteni. Fostul afacerist mai avea un vis, să ajungă din nou în vila în care a trăit unele dintre cele mai frumoase momente, alături de Monica Gabor.

După mai mulți ani de așteptare, Irinel Columbeanu a ajus la vila din Izvorani alături de jurnalistul Adrian Voicu. În momentul în care a intrat în casa uriașă, a avut parte de o surpriză de proporții.

Columbeanu a găsit un tablou prețios cu mama și fiica sa, Irinuca. Uimitor, acesta a rezistat incendiului. Vizibil emoționat, Irinel a făcut un gest printre lacrimi. A sărutat tabloul.

Reclamă
Reclamă

Sentimentul este amestecat, nu îmi pare rău de nimic, dar totuși simt o emoție puternică revăzând niște lucruri care mi-au fost dragi”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit wowbiz.ro.

Irinel Columbeanu nu-şi permite să îşi plătească azilul, iar Gigi Becali refuză să îl ajute

Gigi Becali a exclus varianta de a-l ajuta pe Irinel Columbeanu, care a ajuns în situaţia de a nu-şi permite să îşi achite azilul. Fostul milionar locuieşte acum în azilul din Ghermăneşti deţinut de Ion Cassian, acolo unde a stat şi tatăl său în ultimii ani ai vieţii.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Reclamă

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Irinel Columbeanu: „E trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:53

VideoUltimele imagini cu George Baldock în viaţă. Regretatul fotbalist a jucat în derby-ul cu Olympiacos, meci transmis în AntenaPLAY

11:52

„În trei zile am dormit șapte ore!” Cristi Săpunaru, devastat de criza de la Rapid: „Cum să mă duc eu la domnul Șucu?”

11:14

NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek

10:49

Primele ipoteze în cazul morţii lui George Baldock. Care ar fi cauza decesului jucătorului lui Panathinaikos

10:02

„Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull

10:00

„Luaţi-o pe asta” Presa din Grecia anunţă că rivalele lui PAOK îl doresc pe Răzvan Lucescu: „Prima alegere”

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 3 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 4 FotoKira Hagi a transmis un mesaj emoționant pentru Gică Popescu, în ziua în care „Baciul” împlinește 57 de ani 5 „Îi dau afară pe toți!” Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu. Avertisment teribil 6 „Nu ştie nimic!” Gigi Becali, avertizat după ce a anunţat transferurile lui Louis Munteanu şi Nicolae Stanciu la FCSB
Citește și