Închide meniul
Foto

Imagini cutremurătoare din interiorul vilei de 4 milioane de euro a lui Irinel Columbeanu! Un incendiu devastator a distrus casa

Publicat: 21 octombrie 2023, 17:08

Reclamă
Imagini cutremurătoare din interiorul vilei de 4 milioane de euro a lui Irinel Columbeanu! Un incendiu devastator a distrus casa

Imagini cutremurătoare din interiorul vilei de 4 milioane de euro a lui Irinel Columbeanu

Monica Columbeanu şi Irinel la nuntă şi vila din Izvorani / colaj Hepta, TikTok

Superba vilă a lui Irinel Columbeanu din Izvorani, pusă la vânzare înainte de incendiu la un preţ de 3,9 milioane de euro, este acum o ruină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vila a fost vizitată zilele trecute, iar imagini din interiorul ei au fost postate pe TikTok.

Imagini cutremurătoare din interiorul vilei de 4 milioane de euro a lui Irinel Columbeanu

Deţinută de un alt proprietar acum, vila lui Irinel Columbeanu din Izvorani nu a fost refăcută după incendiul care a transformat-o într-o ruină.

În interior a rămas, aşa cum se vede în imaginile din galeria foto (VEZI GALERIA FOTO) inclusiv o fotografie aparţinându-i lui Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a suspectat că focul ar fi fost pus intenţionat, pentru ca cineva să mascheze un posibil furt. Cu toate acestea, nu a avut niciodată dovezi pentru a i se confirma această ipoteză.

Reclamă
@anastasia_addams888 Dati like daca vreti sa postez si partea a doua cu etajul! #fyp #foryou #foryoupage #irinelcolumbeanu #pentrutine ♬ sunet original – Anastasia Addams

Ce a declarat Irinel Columbeanu despre incendiul în care a ars vila de la Izvorani

Cu excepția statuii, toate bunurile din casă au ars. Din cauza flăcărilor s-a prăbușit podeaua de sub etajul pe care era postamentul, pe care stătea statuia și atunci s-a dus în apă. Oricum nu avea cum să se distrugă statuia, fiindcă era din fibră din sticlă (…). Eu, inițial, aveam o teorie. Deoarece frescele au dispărut, putând fi luate de pe pereți, căci erau niște fresce mobile, puteai să le iei dacă voiai. Aceste fresce nu s-au mai găsit! Am vorbit cu doamna care este acum proprietara acelei vile și mi-a spus că nu s-au mai găsit respectivele fresce, nu știu unde au dispărut”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Prima TV.

Oricum dacă cineva, cum mă gândisem eu că a fost un foc pus ca să mascheze un furt, dacă ar fi luat acele fresce ar fi trebuit să aibă o casă cam de aceleași dimensiuni. Erau vreo 2000 de metri pătrați construiți, nu mai vorbim de ce era în curtea care avea un hectar, ponton, toate astea au rămas cui este acum proprietarul casei”, a subliniat fostul milionar, ajuns acum la sapă de lemn.

Reclamă 4 / 0/3

Irinel Columbeanu nu a exclus varianta ca focul să nu fi fost pus intenţionat

Irinel Columbeanu a mărturisit că structura casei era din lemn, tocmai pentru ca locuinţa impunătoare să nu coste prea mult. Fostul milionar nu a exclus varianta unui scurtcircuit.

Structura casei era din lemn, asta era specialitatea domnului care a construit-o, tot din California. Eu am fost acolo, cu părinții mei și cu Romanița, și am avut ocazia să văd genul de case pe care le construia și care erau tot așa foarte mari, impunătoare.

Am ales să merg pe această soluție care, deși avea structură de beton, fiind mult lemn putea să ardă. Am discutat cu domnul Mihai și ipoteza că focul ar fi putut pleca de undeva de la piscină, dar se pare că nu a fost așa.

Eu cred că pentru a se încadra în costuri, eu fiind destul de zgârcit cu aruncatul banilor chiar și pe o casă, am vrut să țin în frâu aceste costuri, iar lucrul acesta a dus la alegerea unei soluții foarte ieftine care cred că a impietat și asupra modului de izolare a cablurilor electrice.

Este posibil să fi luat foc din această cauză. Mai era acolo și un UPS la subsol, care s-ar putea să fi fost și acesta una din cauze. Posibil să fi fost un scurtcircuit și după aceea lemnul se autoaprinde”, a declarat Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

Irinel Columbeanu nu-şi permite să îşi plătească azilul, iar Gigi Becali refuză să îl ajute

Gigi Becali a exclus varianta de a-l ajuta pe Irinel Columbeanu, care a ajuns în situaţia de a nu-şi permite să îşi achite azilul. Fostul milionar, care locuieşte acum în azilul din Ghermăneşti deţinut de Ion Cassian, acolo unde a stat şi tatăl său în ultimii ani ai vieţii, a mărturisit că este foarte liniştit acolo.

Problema este că Irinel Columbeanu nu îşi permite să achite şederea. O lună de cazare la acel azil costă circa 4.000 de lei, iar Irinel Columbeanu nu primise nici prima pensie. Pensia lui ar urma să fie în jurul a 2.000 de lei.

Reclamă

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

„E trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci”

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

S-a spus că Irinel Columbeanu a avut, la un moment dat, o avere de 150 de milioane de euro! Fostul milionar, ajuns la sapă de lemn, s-a arătat circumspect că a deţinut vreodată o astfel de avere. Cu toate acestea, e cert că bunurile sale valorau câteva zeci de milioane de euro. Fostul milionar şi-a pierdut toate proprietăţile, iar înainte de a ajunge la azil a stat cu chirie într-un apartament de două camere.

 

 

 

 

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și