Închide meniul

Iker Casillas ar avea o nouă relaţie, la câteva zile după anunţul oficial al despărţirii de Sara Carbonero. Ce scrie presa iberică şi reacţia femeii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 martie 2021, 5:47

Iker Casillas ar avea o nouă relaţie, la câteva zile după anunţul oficial al despărţirii de Sara Carbonero. Ce scrie presa iberică şi reacţia femeii

ProfimediaImages

Sara Carbonero şi Iker Casillas s-au despărţit

La doar câteva zile de la anunţul care a luat prin surprindere lumea mondenă din întreaga lume, au apărut informaţii conform cărora Iker Casillas ar avea deja o nouă iubită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa spaniolă susţine că Iker Casillas ar avea o relaţie cu cântăreaţa Sara Denez. Culmea, aceasta este o fană înfocată a celor de la Atletico Madrid, rivala celor de la Real Madrid, echipa de suflet a lui Iker Casillas. La scurt timp după ce au apărut aceste informaţii în spaţiul public, artista a ţinut să dezmintă toate aceste informaţii.

Chiar şi aşa, presa iberică nu exclude varianta ca fostul portar al celor de la Real Madrid şi Sara Denez ar avea o relaţie. 

Iker Casillas şi Sara Carbonero, relaţie de 11 ani

Relaţia dintre Iker Casillas şi fosta jurnalistă, Sara Carbonero, a început cu un sărut în direct, în timpul unei transmisiuni tv de la Cupa Mondială din 2010, după ce Spania a cucerit trofeul. Cei doi au fost împreună 11 ani. Ei s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi copii. Ei au trecut împreună şi prin multe momente dificile.

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa soţie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Reclamă

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată.

"Atât eu, cât şi Sara ne simţim extrem de mândri de familia pe care o formăm şi de faptul că am putut împărtăşi o dragoste care ne-a umplut de fericire în toţi aceşti ani.

Astăzi, dragostea noastră de cuplu o ia pe căi diferite, însă nu ne îndepărtează deoarece continuăm împreună în provocarea frumoasă de a fi părinţi dedicaţi, aşa cum am făcut-o şi până acum. Este o decizie extrem de gândită, luată de comun acord.

Reclamă 4 / 0/3

Respectul, afecţiunea şi prietenia vor rămâne pentru totdeauna. Prioritatea noastră este ca din dragoste şi compromis, să ne împărţim bunăstarea şi educaţia copiilor noştri şi să îi protejăm pentru a creşte într-un mediu stabil şi sănătos.

Cu aceste cuvinte, cerem să ni se respecte intimitatea în astfel de momente de schimbare. Acestea vor fi singurele cuvinte publice pe care le vom face atât în prezent, cât şi în viitor. Vă mulţumim pentru înţelegere", a transmis Iker Casillas.

Recomandări
  • Iker Casillas ar avea o nouă relaţie
  • Cine ar fi prietena lui Iker Casillas şi reacţia femeii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” Vezi toate știrile
Citește și