Închide meniul

Iker Casillas ar fi avut o relaţie ascunsă. Amanta a rupt tăcerea. "M-am îndrăgostit ca o proastă de el. Era Dumnezeu pentru mine"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2021, 9:55

Iker Casillas ar fi avut o relaţie ascunsă. Amanta a rupt tăcerea. "M-am îndrăgostit ca o proastă de el. Era Dumnezeu pentru mine"

ProfimediaImages

Iker Casillas, implicat într-o aventură

"M-am îndrăgostit ca o proastă de el. Aveam 25 de ani şi el era Dumnezeu pentru mine şi încă este Dumnezeu. Îl admir enorm, e dragostea vieţii mele. M-a minţit foarte mult, m-am simţit folosită. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi tatăl meu îl admira mult. El chiar m-a întrebat dacă Iker într-adevăr mă iubeşte. I-am spus că da, dar nu putem să ne afişăm în public", a dezvăluit Ruth Sanz, în cadrul unei emisiuni, conform ziare.com. 

Iker Casillas şi Sara Carbonero, relaţie de 11 ani

Relaţia dintre Iker Casillas şi fosta jurnalistă, Sara Carbonero, a început cu un sărut în direct, în timpul unei transmisiuni tv de la Cupa Mondială din 2010, după ce Spania a cucerit trofeul. Cei doi au fost împreună 11 ani. Ei s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi copii. Ei au trecut împreună şi prin multe momente dificile.

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa soţie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Reclamă

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată. În luna martie, a venit decizia divorţului.

"Atât eu, cât şi Sara ne simţim extrem de mândri de familia pe care o formăm şi de faptul că am putut împărtăşi o dragoste care ne-a umplut de fericire în toţi aceşti ani. Astăzi, dragostea noastră de cuplu o ia pe căi diferite, însă nu ne îndepărtează deoarece continuăm împreună în provocarea frumoasă de a fi părinţi dedicaţi, aşa cum am făcut-o şi până acum. Este o decizie extrem de gândită, luată de comun acord.

Respectul, afecţiunea şi prietenia vor rămâne pentru totdeauna. Prioritatea noastră este ca din dragoste şi compromis, să ne împărţim bunăstarea şi educaţia copiilor noştri şi să îi protejăm pentru a creşte într-un mediu stabil şi sănătos.

Reclamă 4 / 0/3

Cu aceste cuvinte, cerem să ni se respecte intimitatea în astfel de momente de schimbare. Acestea vor fi singurele cuvinte publice pe care le vom face atât în prezent, cât şi în viitor. Vă mulţumim pentru înţelegere", a transmis Iker Casillas.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și