Închide meniul

Ilie Năstase a făcut-o să plângă pe soţia sa, Ioana, de faţă cu mai mulţi oameni! Motivul incredibil dezvăluit de femeie

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2023, 15:18

Reclamă
Ilie Năstase a făcut-o să plângă pe soţia sa, Ioana, de faţă cu mai mulţi oameni! Motivul incredibil dezvăluit de femeie

Ilie Năstase a făcut-o să plângă pe soţia sa, Ioana, de faţă cu mai mulţi oameni

Ilie Năstase, alături de Ioana / Instagram

Ilie Năstase a făcut-o să plângă pe soţia sa, Ioana, de faţă cu mai mulţi prieteni. Partenera fostului tenismen a dezvăluit totul, mărturisind că a fost extrem de emoţionată atunci când a văzut pentru prima dată filmul documentar despre viaţa lui „Nasty”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase şi Ioana Năstase s-au cunoscut în 2018, şi de atunci sunt împreună. Deşi relaţia lor a fost tumultoasă, acum lucrurile s-au liniştit, chiar de curând mutându-se în casă nouă.

Ilie Năstase a făcut-o să plângă pe soţia sa, Ioana, de faţă cu mai mulţi oameni

Ioana Năstase a dezvăluit că atunci când a urmărit pentru prima dată documentarul despre viaţa lui Ilie Năstase, a fost extrem de emoţăionată, şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

Soţia fostului lider ATP a declarat că a văzut filmul-documentar alături de câţiva prieteni, la un hotel, unde a fost copleşită de emoţii.

De asemenea, Ioana Năstase a dezvăluit că ea nu apare în documentar, însă este extrem de mândră de soţul ei.

Reclamă
Reclamă

„Urmează lansarea filmului <Nasty> în câteva cinematografe din țară. Momentan ne-am adunat recent mai multe persoane, la un hotel, și am văzut pe un ecran filmul. Filmul este doar despre viața lui, eu nu o să apar în el. M-am bucurat foarte mult când am văzut filmul, sunt secvențe cu el din tinerețe când juca tenis, momente de pus în ramă. Chiar am și plâns la final, a fost ceva emoționant”, a declarat Ioana Năstase, pentru click.ro.

De asemenea, Ioana Năstase a vorbit şi despre viaţa alături de Ilie Năstase, după ce s-au mutat în casă nouă. Aceasta susţine că îi oferă libertate deplină partenerului ei, motiv pentru care neînţelegerile nu apar în cuplul lor.

„Suntem bine acum, eu alerg de colo-colo…chiar suntem ok! Ne-am mutat deja în casa din Otopeni și este perfect, îmi place foarte mult. Eu cu Ilie nu avem de la ce să ne certăm, îl las liber, îl las să facă ce vrea el, știu că nu calcă strâmb ci așa este firea lui”, a mai spus Ioana Năstase, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Reclamă

Ilie și Ioana Năstase se mută în casă nouă

Ilie și Ioana Năstase se mută casă nouă, la aproape un an după ce au fost dați afară din apartamentul de lux al lui Ion Țiriac. Fostul tenismen a ales să locuiască o perioadă în chirie, alături de soția sa.

Ilie Năstase a dezvăluit că va plăti o perioadă chirie, pentru locuința în care a ales să se mute alături de Ioana. Noua casă a fostului lider ATP se află în Otopeni, și este de-a dreptul spectaculoasă.

Locuința soților Năstase are trei nivele, fiind extrem de spațioasă, după cum a mărturisit fostul sportiv. Acesta a mai declarat că a luat decizia de a locui o perioadă cu chirie pentru a vedea dacă se poate acomoda sau nu.

„Ne mutăm în casă nouă. O locuință din zona Otopeni, cu trei nivele. Este foarte spațioasă, are trei băi. Livingul este foarte mare plus bucătăria, după care la etajul unu sunt patru dormitoare. Iar sus este mansarda care este imensă, este cât toată casa.

Momentan am ales să locuim câteva luni cu chirie în ea, pentru că vrem să vedem dacă ne acomodăm sau nu. Așa am vorbit cu proprietarul locuinței despre acest aspect și nu s-a opus deloc”, a declarat Ilie Năstase, pentru click.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55 4 oct.

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36 4 oct.

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35 4 oct.

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24 4 oct.

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21 4 oct.

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și