Închide meniul

Ilie și Ioana Năstase se mută în casă nouă, la aproape un an după ce au fost dați afară din apartamentul lui Ion Țiriac

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2023, 20:04

Ilie și Ioana Năstase se mută în casă nouă, la aproape un an după ce au fost dați afară din apartamentul lui Ion Țiriac

Ilie și Ioana Năstase se mută în casă nouă

Ilie și Ioana Năstase / Instagram

Ilie și Ioana Năstase se mută casă nouă, la aproape un an după ce au fost dați afară din apartamentul de lux al lui Ion Țiriac. Fostul tenismen a ales să locuiască o perioadă în chirie, alături de soția sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie și Ioana Năstase sunt căsătoriți din 2019, iar relația lor a trecut prin multe momente tumultoase. Cei doi au anunțat deseori că vor divorța, însă în cele din urmă s-au împăcat, iar acum sunt gata să se mute în casă nouă.

Ilie și Ioana Năstase se mută în casă nouă, la aproape un an după ce au fost dați afară din apartamentul lui Ion Țiriac

Ilie Năstase a dezvăluit că va plăti o perioadă chirie, pentru locuința în care a ales să se mute alături de Ioana. Noua casă a fostului lider ATP se află în Otopeni, și este de-a dreptul spectaculoasă.

Locuința soților Năstase are trei nivele, fiind extrem de spațioasă, după cum a mărturisit fostul sportiv. Acesta a mai declarat că a luat decizia de a locui o perioadă cu chirie pentru a vedea dacă se poate acomoda sau nu.

„Ne mutăm în casă nouă. O locuință din zona Otopeni, cu trei nivele. Este foarte spațioasă, are trei băi. Livingul este foarte mare plus bucătăria, după care la etajul unu sunt patru dormitoare. Iar sus este mansarda care este imensă, este cât toată casa.

Reclamă

Momentan am ales să locuim câteva luni cu chirie în ea, pentru că vrem să vedem dacă ne acomodăm sau nu. Așa am vorbit cu proprietarul locuinței despre acest aspect și nu s-a opus deloc”, a declarat Ilie Năstase, pentru click.ro.

De asemenea, și Ioana Năstase a oferit detalii despre noua casă în care urmează să se mute cu soțul ei. Aceasta susține că este încântată de locuință, însă a ales să nu o cumpere încă din primă fază, pentru a vedea cât de bine se simte în ea.

„Mi-a plăcut foarte mult că are grădină în fața și în spatele casei, iar pe laterale are brăduți. Este tare frumos. Mie mi-a plăcut foarte mult casa aceasta și o să o cumpărăm într-un final. Întâi, vreau să văd dacă mă simt bine în ea.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru că nu este deloc o sumă de neglijat. Este o locuință scumpă. Este o casă foarte mare, nu o căsuță”, a spus și Ioana Năstase.

Ilie Năstase, evacuat din apartamentul de lux al lui Ion Ţiriac. Motivul este incredibil

Ilie Năstase a primit o lovitură total surprinzătoare şi a fost evacuat din apartamentul de lux deţinut de Ion Ţiriac. Primul lider ATP din istorie nu se aştepta la aşa ceva, mai ales că este într-o relaţie apropiată cu cel alături de care a jucat în turneele de dublu.

Motivul din care s-a ajuns în această situaţie este unul incredibil. Chiar dacă avea o chirie aproape simbolică în complexul „Stejarii”, „Nasty” ar fi acumulat restanţe majore, anunţă prosport.ro.

În urmă cu aproape un an, lui Năstase i-a expirat contractul de închiriere, iar reprezentanţii cartierului deţinut de Ion Ţiriac nu au mai acceptat semnarea unei noi înţelegeri. Fortul număr 1 ATP nu a mai avut de ales şi a fost nevoit să se mute.

”A expirat contractul și m-am mutat în alte blocuri!”, a recunoscut Ilie Năstase, cu tristeţe, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
  • Ilie și Ioana Năstase se mută în casă nouă
  • Cei doi vor locui cu chirie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și