Închide meniul

Ilie Năstase a recunoscut că are pensia de opt ori mai mică decât a lui Ion Ţiriac. Momentul care l-a scos din minţi

Antena Sport Publicat: 24 august 2023, 9:53 / Actualizat: 8 decembrie 2023, 17:07

Reclamă
Ilie Năstase a recunoscut că are pensia de opt ori mai mică decât a lui Ion Ţiriac. Momentul care l-a scos din minţi

Ilie Năstase a recunoscut că are pensia de opt ori mai mică decât a lui Ion Ţiriac

Ion Ţiriac şi Ilie Năstase, în timpul unui meci de tenis / Profimedia Images

Ilie Năstase a recunoscut că are o pensie de opt ori mai mică decât cea primită de prietenul său Ion Ţiriac. Fostul mare campion încasează de la statul român 1.435 de lei lunar, în timp ce magnatul primeşte 12.000 de lei pe lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Năstase are grad de general-maior în retragere, cu două stele, acesta fiind motivul pentru care primeşte această pensie. De-a lungul timpului, mai multe voci susţineau că, de fapt, el ar încasa o sumă uriaşă de la statul român, lucru care l-a scos din minţi. Nasty neagă totul, la 50 de ani de când a devenit lider mondial ATP.

Ilie Năstase a recunoscut că are o pensie de opt ori mai mică decât a lui Ion Ţiriac

„Nu am fost răsplătit, nu am primit nici măcar felicitări. Eu am fost răsplătit cu o pensie de militar de 1.435 de lei pe lună. Asta este răsplata pe care eu o primesc in fiecare lună.

Dar să ştiţi că nu mă aşteptam să mă răsplătească cu nimic… Dar dacă tot dau la alţii şi dau serios pensiile astea speciale… L-am auzit pe unul care spunea că «am eu pensie specială» … Dacă a mea este pensie specială, alea cu adevărat speciale cum dracu’ sunt? Cât or primi ăia?”, a spus Năstase, citat de agerpres.ro.

Ion Ţiriac, pensie de 12000 de lei

Magnatul primește lunar de la statul român 12.000 de lei. Toţi banii au intrat într-un cont şi nu au fost folosiţi încă, ţinând cont de averea avută de fostul jucător.

Reclamă

Motivul pentru care Ion Ţiriac are o pensie atât de mare se leagă de perioada în care acesta şi-a terminat cariera în tenis. Următorii 20 de ani acesta a fost ofiţer în Ministerul de Interne şi a ieşit la pensie cu grad de colonel.

Ilie Năstase, convins că Simona Halep poate reveni în circuit

Ilie Năstase este convins că Simona Halep poate reveni în circuit. Fostul lider ATP a vorbit despre situaţia româncei, declarând că suspendarea pentru dopaj primită anul trecut nu reprezintă sfârşitul carierei.

Simona Halep a fost audiată la finalul lunii iunie, iar de atunci îşi aşteaptă verdictul din partea judecătorilor. Din cauza întârzierii deciziei, Halep a fost retrasă şi de pe listele de participare de la US Open 2023.

Reclamă 4 / 0/3

„Nasty” a mai declarat că Halep este tânără, şi în continuare se antrenează din plin pentru o eventuală revenire pe terenul de tenis, astfel că suspendarea primită în luna octombrie nu reprezintă sfârşitul.

„Eu nu ştiu mare lucru, ce ştiţi dumneavoastră ştiu şi eu. Trebuie aşteptat, să vedem ce decizie iau şi dacă se mai poate face ceva cu avocaţii, nu ştiu. Dacă are şanse de revenire? Nu mai contează, domnule, ea a fost numărul 1 mondial şi dacă numărul 500 bate astăzi pe numărul 1 mondial nu se supără nimeni, să ştiţi.

Eu cred că are şanse să revină în circuit pentru că este tânără, am văzut că a rămas în contact cu tenisul, nu a plecat pe munte undeva, să rămână închisă. În niciun caz nu este sfârşitul carierei pentru ea”, a mai declarat Ilie Năstase, pentru agerpres.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și