Închide meniul

Ilie Năstase, convins că Simona Halep poate reveni în circuit: „Nu este sfârşitul pentru ea!”

Viviana Moraru Publicat: 23 august 2023, 11:44

Reclamă
Ilie Năstase, convins că Simona Halep poate reveni în circuit: „Nu este sfârşitul pentru ea!

Ilie Năstase, convins că Simona Halep poate reveni în circuit

Simona Halep, în timpul unui meci/ Profimedia

Ilie Năstase este convins că Simona Halep poate reveni în circuit. Fostul lider ATP a vorbit despre situaţia româncei, declarând că suspendarea pentru dopaj primită anul trecut nu reprezintă sfârşitul carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost audiată la finalul lunii iunie, iar de atunci îşi aşteaptă verdictul din partea judecătorilor. Din cauza întârzierii deciziei, Halep a fost retrasă şi de pe listele de participare de la US Open 2023.

Ilie Năstase, convins că Simona Halep poate reveni în circuit

Ilie Năstase a subliniat faptul că Simona Halep a fost lider WTA, astfel că aceasta poate reveni în circuit, după ce îşi va afla decizia în procesul de dopaj.

„Nasty” a mai declarat că Halep este tânără, şi în continuare se antrenează din plin pentru o eventuală revenire pe terenul de tenis, astfel că suspendarea primită în luna octombrie nu reprezintă sfârşitul.

„Eu nu ştiu mare lucru, ce ştiţi dumneavoastră ştiu şi eu. Trebuie aşteptat, să vedem ce decizie iau şi dacă se mai poate face ceva cu avocaţii, nu ştiu. Dacă are şanse de revenire? Nu mai contează, domnule, ea a fost numărul 1 mondial şi dacă numărul 500 bate astăzi pe numărul 1 mondial nu se supără nimeni, să ştiţi.

Reclamă

Eu cred că are şanse să revină în circuit pentru că este tânără, am văzut că a rămas în contact cu tenisul, nu a plecat pe munte undeva, să rămână închisă. În niciun caz nu este sfârşitul carierei pentru ea”, a declarat Ilie Năstase, pentru agerpres.ro.

Reacţia presei din Franţa, după ce Simona Halep a fost exclusă de la US Open 2023

„Calvarul continuă pentru Simona Halep”! Asta a fost reacţia presei din Franţa, după ce românca a fost exclusă de pe tabloul principal de la US Open 2023, ca urmare a faptului că nu şi-a aflat verdictul în procesul de dopaj în care este implicată de un an.

De asemenea, publicaţia din Hexagon a mai notat faptul că existau speranţe pentru Halep, în privinţa unei participări la ultimul Grand Slam din acest an, însă acesteau au fost spulberate de către întârzierea verdictului din partea judecătorilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Simona Halep, calvarul continuă”: „Depistată pozitiv la Roxadust în urma unui control antidoping efectuat la ediția trecută a US Open, Simona Halep, care se afla pe lista de înscriere pentru această ediție 2023, și-a văzut în cele din urmă numele eliminat marți, cu câteva ore înainte de startul calificărilor pentru ultimul Grand Slam al sezonului.

Cu toate acestea, părea să existe totuși o speranță pentru româncă, care a postat recent mai multe fotografii și videoclipuri în care se antrenează în sala de sport, la câteva săptămâni după ce a apărut în fața unei comisii la Londra. O speranță care a fost așadar de scurtă durată, pentru că a fost înlocuită direct pe tablou de americanca Taylor Townsend”, au notat francezii de la welovetennis.fr.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și