Închide meniul

Ilie Năstase ar fi bătut-o pe Ioana din cauza unui alt milionar! "S-a ajuns la violenţă din cauza mea"

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2021, 5:25 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Ilie Năstase ar fi bătut-o pe Ioana din cauza unui alt milionar! "S-a ajuns la violenţă din cauza mea"

ProfimediaImages

Ilie Năstase, acuzat că şi-ar fi bătut soţia

  • Ilie Năstase, acuzat că şi-a agresat soţia
  • Poliţiştii au fost alertaţi de Ioana Năstase

Fostul iubit al Ioanei, Nick Rădoi, susţine că din cauza unui apel telefonic prin care i-a urat "la mulţi ani" de "Sfântul Ion", Ilie Năstase ar fi bătut-o. Cei doi bărbaţi s-au înjurat în mai multe rânduri pe reţelele de socializare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"De Sfântul Ion eu am sunat-o să-i fac o urare de ziua ei. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. 

Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei. Trecutul nu are valoare. Ilie trebuie să înțeleagă că, la vârsta noastră, nu putem să ne găsim pe cineva care nu are un trecut", a spus milionarul Rădoi, la AntenaStars. 

Reclamă

Ioana Năstase se teme pentru sănătatea ei

Ioana Năstase a luat o decizie importantă după ce l-a acuzat pe Ilie Năstase că a lovit-o. Cei doi se află în mijlocul unui scandal de proporţii, iar soţia fostului mare jucător a hotărât să aibă în orice moment o persoană lângă ea, pentru a nu fi pusă în pericol.

"Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele”, spunea Ioana după incident. 

Reclamă

Probleme mari pentru Ilie Năstase

În urmă cu mai mulți ani, Ilie Năstase a avut un acuzat de violenţă domestică şi de una dintre fostele soții, Brigitte Sfăt. Au divorţat la scurt timp după acel episod.

Ilie şi Ioana Năstase s-au cununat religios în vara anului trecut. Naşii le-au fost Ciprian Marica şi soţia lui. Fostul campion de la Roland Garros (1973) şi US Open (1972) a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt.

Helmut Duckadam este invitatul lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE, luni dimineaţă, de la 10:30. Emisiunea poate fi urmărită pe www.as.ro/live

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS
Tenis • 5 mart., 17:29
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS. Care e avantajul româncei: „Asta a ajutat-o”
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Diverse • 17 feb., 13:09
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Ion Țiriac nu a primit nicio șansă pentru afacerea care i-ar putea aduce milioane
Diverse • 14 feb., 9:09
„Nu mai trăiește atât!” Ion Țiriac nu a primit nicio șansă în afacerea care i-ar fi putut aduce milioane
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP
Diverse • 10 feb., 10:11
FOTO
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase! Imagini rare cu Nathalie, care are aceeaşi vârstă cu actuala soţie a tatălui său
Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep
WTA • 8 feb., 17:47
„Când a minţit, acum sau atunci?” Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep