Închide meniul

Ilie Năstase lipseşte de la petrecerea lui Ion Ţiriac. Miliardarul împlineşte duminică 82 de ani! "Sper că m-a înţeles"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 mai 2021, 19:44

Ilie Năstase lipseşte de la petrecerea lui Ion Ţiriac. Miliardarul împlineşte duminică 82 de ani! "Sper că m-a înţeles"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ilie Năstase ratează petrecerea lui Ion Ţiriac de la Madrid

Ilie Năstase a fost printre invitaţii lui Ţiriac la petrecerea care se va da în capitala Spaniei. Din cauza pandemiei, "Nasty" a ales să rămână acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase: "Nu m-am vaccinat şi am preferat să nu fiu alături de Ion Ţiriac"

"Anul acesta am hotărât deja că nu voi merge la Madrid. Ştiu că finalele coincid cu ziua de naştere a bunului meu prieten, dar voi rămâne acasă. Am şi vorbit cu domnul Ion Ţiriac despre asta şi sper că m-a înţeles!

Vă spun sincer, să zbori trei ore şi jumătate la dus, alte trei ore şi jumătate la întoarcere, până la Madrid şi retur, cu masca aceea pe figură, e un scenariu care nu mă încântă deloc. Nu e chiar simplu să respir şi să mai şi vorbeşti prin ea! În plus, nici nu m-am vaccinat încă, aşa că am preferat ca anul acesta să nu fiu alături de Ion Ţiriac la sărbătoarea sa. Sper să mă ierte!

Am decis ca în vara asta să fac călătorii foarte scurte. Desigur, voi ţine cont şi de modul în care vor evolua lucrurile cu coronavirusul ăsta, dar decizia mea e luată. Prefer să rămân mai mult prin jurul casei. Plus că nu ştiu cât timp mai am să mă bucur de tot ce e în jurul meu!", a transmis fostul lider ATP.

Ilie Năstase asigură că va fi primul care îl va suna pe Ion Ţiriac. Îi va face urările prin telefon. Vor sărbători împreună abia în momentul în care miliardarul va reveni în România.

Reclamă

"Avem noi doi un amic foarte bun, pe Agop Chirmizyan, care tocmai a împlinit 90 de ani şi care se ţine foarte bine. Asta îmi doresc şi pentru domnul Ion Ţiriac. Să rămână în putere. În rest, cum am mai spus şi altădată, are tot ce-i trebuie! Cât despre cadou, ştie deja ce-l aşteaptă din partea mea. Cu prima ocazie când revine în ţară ne vom reîntâlni în jurul unei mese cu bucate româneşti şi vom petrece aşa cum numai noi ştim!", a declarat Ilie Năstase pentru Playsport.

În 2019 a fost o petrecere grandioasă la Madrid. Ţiriac a împlinit 80 de ani şi a avut invitaţi de gală. Ilie Năstase, Simona Halep, Nadia Comăneci, Camelia Potec, Irina Deleanu, Marius Vizer, Boris Becker şi Bernie Ecclestone au sărbătorit alături de al doilea cel mai bogat român. Ion Ţiriac şi-a invitat prietenii apropiaţi şi acum, chiar dacă este pandemie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și