Închide meniul

Ilie Năstase, mărturii terifiante despre drama prin care trece prietenul lui. Soţia bărbatului a murit la 57 de ani

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2022, 12:47

Reclamă
Ilie Năstase, mărturii terifiante despre drama prin care trece prietenul lui. Soţia bărbatului a murit la 57 de ani

Ilie Năstase, mărturii terifiante despre drama prin care trece prietenul lui

Ilie Năstase îl susţine pe Cornel Şfaiţer / Profimediaimages

Ilie Năstase a oferit mărturii terifiante despre drama prin care trece prietenul lui, Cornel Şfaiţer. Preşedintele lui Poli Iaşi este în doliu, după ce soţia lui a murit la 57 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniela Şfaiţer a încetat din viaţă pe 4 decembrie, după ce a făcut un atac vascular cerebral masiv. La auzul veştii, Ilie Năstase s-a dus de urgenţă la Botoşani pentru a fi alături de cel cu care este într-o relaţie apropiată.

Ilie Năstase, mărturii terifiante despre drama prin care trece prietenul lui. Cornel Şfaiţer e devastat!

M-am dus la Botoșani pentru că suntem prieteni foarte buni, să îl susțin, să îl încurajez. Omul ăsta e băgat în sport de atâta timp, acum am văzut că a luat și echipa din Iași. Este un prieten apropiat. El e foarte afectat. Mă afectează vestea pentru că o cunoșteam pe soția dânsului și știam că e foarte tânără și că a plecat dintre noi atât de devreme„, a declarat Ilie Năstase pentru cancan.ro.

Daniela Șfaițer se afla acasă alături de soțul său, când i s-a făcut rău. Președintele lui Poli Iași a chemat ambulanța, însă medicii n-au putut să-i salveze viața Danielei. Cornel Şfaiţer este în stare de şoc. Fetele lui încearcă să-l ajute.

Rău, rău de tot (n.r. cum se simte Cornel Șfaițer). Nu poate să se acomodeze cu situația că soția nu mai există. El are două fetițe foarte drăguțe și au sărit amândouă să stea lângă el. Dorm în fiecare seară cu el în pat și încearcă să îl încurajeze, dar e greu. Nu o să accepta niciodată. Cu timpul probabil că lucrurile vor deveni mai ușoare„, a mai spus fostul mare jucător de tenis.

Reclamă

FC Botoșani, fostul club al lui Cornel Șfaițer, a reacționat și i-a transmis condoleanțe la aflarea veștii tragice despre soția sa.

FC Botoșani este alături de fostul președinte al clubului, Cornel Șfaițer, care trece prin momente extrem de dificile după trecerea în neființă a partenerei sale de viață, Daniela Șfaițer.

Întreaga echipă transmite condoleanțe familiei și multă putere pentru a trece peste această tragedie care a întristat întreaga comunitate”, a anunțat FC Botoșani, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Năstase va fi sancționat de MApN după ce a fost prins băut la volan

Ministrul Apărării Angel Tîlvăr a precizat că MApN poate analiza faptele şi să găsească o formă de sancţionare pentru Ilie Năstase care a fost amendat şi a rămas fără permis după ce a fost prins când conducea băut.

Un om care ocupă un grad cu o asemenea anvergură are obligaţia ca în permanenţă să pună în acord felul în care se raportează la ceilalţi cu statutul pe care îl are. Eu îi sunt recunoscător pentru ceea ce a realizat ca sportiv, nu sunt de acord în schimb cu comportamentul. Nu sunt un mare fan al comportamentului inadecvat indiferent de poziţia în stat sau recunoaşterea mondială sau internaţională. Nu este onorant pentru orice om un astfel de comportament”, a afirmat Angel Tîlvăr, vineri la digi24.ro.

Întrebat dacă există vreo cale din partea MApN ca Ilie Năstase să fie tras la răspundere, Angel Tîlvăr a răspuns: „Probabil că în maniera în care analizăm lucrurile putem să găsim un format în care să sancţionăm acest lucru. Nu vă ascund că încrederea de care se bucură Armata accentuază efectul exceselor, motiv pentru care mă preocupă acest lucru”, a completat ministrul Apărării.

Fostul lider ATP are probleme cu legea

Fostul tenismen Ilie Năstase a fost amendat şi a rămas fără permis după ce a fost prins de poliţiştii rutieri din Capitală când conducea băut. Aceasta nu este prima dată când Năstase a fost găsit la volan în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. De asemenea, el a adresat injurii unei jurnaliste.

În mai 2018, Ilie Năstase a ajuns la Poliţie după un scandal cu poliţiştii, care i-au deschis dosar penal pentru că a condus sub influenţa alcoolului. După numai câteva ore, Năstase a fost din nou oprit de poliţişti în trafic, conducând un scuter, deşi avea permisul suspendat.

În iulie 2019, Năstase a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la nouă luni şi zece zile de închisoare cu amânare pentru refuzul de a-i fi recoltate probe biologice şi conducerea unui vehicul având acest drept suspendat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și