Închide meniul

Ilie Năstase va fi sancționat de MApN după ce a fost prins băut la volan: „Nu este onorant un astfel de comportament!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 noiembrie 2022, 17:57

Ilie Năstase va fi sancționat de MApN după ce a fost prins băut la volan: „Nu este onorant un astfel de comportament!

Ilie Năstase

Ilie Năstase, într-un eveniment / Hepta

Ilie Năstase va fi sancționat de MApN după ce a fost prins băut la volan. „Nasty” a fost criticat de Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ministrul Apărării Angel Tîlvăr a precizat că MApN poate analiza lucruri şi să găsească o formă de sancţionare pentru Ilie Năstase care a fost amendat şi a rămas fără permis după ce a fost prins  când conducea băut.

Ilie Năstase va fi sancționat de MApN după ce a fost prins băut la volan

„Un om care ocupă un grad cu o asemenea anvergură are obligaţia ca în permanenţă să pună în acord felul în care se raportează la ceilalţi cu statutul pe care îl are. Eu îi sunt recunoscător pentru ceea ce a realizat ca sportiv, nu sunt de acord în schimb cu comportamentul. Nu sunt un mare fan al comportamentului inadecvat indiferent de poziţia în stat sau recunoaşterea mondială sau internaţională. Nu este onorant pentru orice om un astfel de comportament”, a afirmat Angel Tîlvăr, vineri la digi24.ro.

Întrebat dacă există vreo cale din partea MApN ca Ilie Năstase să fie tras la răspundere, Angel Tîlvăr a răspuns: „Probabil că în maniera în care analizăm lucrurile putem să găsim un format în care să sancţionăm acest lucru. Nu vă ascund că încrederea de care se bucură Armata accentuază efectul exceselor, motiv pentru care mă preocupă acest lucru”, a completat ministrul Apărării.

Ilie Năstase e la a doua abatere

Fostul tenismen Ilie Năstase a fost amendat şi a rămas fără permis după ce a fost prins de poliţiştii rutieri din Capitală când conducea băut. Aceasta nu este prima dată când Năstase a fost găsit la volan în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. De asemenea, el a adresat injurii unei jurnaliste.

Reclamă

În mai 2018, Ilie Năstase a ajuns la Poliţie după un scandal cu poliţiştii, care i-au deschis dosar penal pentru că a condus sub influenţa alcoolului. După numai câteva ore, Năstase a fost din nou oprit de poliţişti în trafic, conducând un scuter, deşi avea permisul suspendat.

În iulie 2019, Năstase a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la nouă luni şi zece zile de închisoare cu amânare pentru refuzul de a-i fi recoltate probe biologice şi conducerea unui vehicul având acest drept suspendat.

Ilie Năstase a fost decordat de MApN și de Klaus Iohannis

Printr-un decret prezidenţial din data de 1 decembrie 2008, Ilie Năstase a fost înaintat în gradul de general-maior (cu 2 stele) în retragere în Ministerul Apărării.

Reclamă 4 / 0/3

Pe 19 iulie 2016, preşedintele Klaus Iohannis, l-a decorat pe Ilie Năstase cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Comandor.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și