Închide meniul

Ilie Năstase, reacţie imediată după ce Ioana Năstase a fost surprinsă cu un alt bărbat în zona pădurii Băneasa: "Este problema mea, stați liniștiți"

Antena Sport Publicat: 17 martie 2021, 15:48

Ilie Năstase, reacţie imediată după ce Ioana Năstase a fost surprinsă cu un alt bărbat în zona pădurii Băneasa: "Este problema mea, stați liniștiți"

Facebook Ioana Năstase

Ilie Năstase, aproaoe de un nou divorţ

  • Ilie Năstase, aproape de un nou divorţ
  • Ioana Năstase, în compania unui bărbat misterios

Ioana Năstase pare că nu va da înapoi şi e decisă să se despartă de fostul număr 1 ATP. Femeia a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios, la un restaurant din zona pădurii Băneasa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bărbatul a avut un comportament galant, a aşteptat-o pe doamna Năstase, i-a deschis portiera bolidului de lux, ce valorează 100.000 de euro, iar apoi a condus-o în restaurantul unde au petrecut aproximativ o oră, scrie Impact.ro. Ioana Năstase şi Ilie Năstase se află în plin divorţ. 

La câteva ore distanţă, Ilie Năstase a oferit o primă reacţie cu privire la relaţia actuală cu soţia sa. Spre surprinderea tuturor, Ilie Năstase a dat asigurări că nu va divorţa. "Este problema mea, stați liniștiți că nu divorțez!”, a spus Ilie Năstase pentru sursa mai sus citată. 

Reclamă

Ioana l-a convins pe Ilie Năstase să se răzgândească

Nu e loc de împăcare între Ioana şi Ilie Năstase. Actele de divorţ au fost depuse la tribunal după scandalul în care fostul mare jucător de tenis a fost acuzat de violenţă domestică.

Nemulţumit de decizia luată de soţia lui, Ilie Năstase s-a gândit să se răzbune. I-a cerut iniţial toate cadourile pe care i le-a oferit în timpul căsniciei. Numai maşina de lux pe care i-a cumpărat-o valorează 250.000 de euro.

Reclamă

"Da, ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună. Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit. Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, că cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta, îmi vor rămâne.

Sunt gata să continui să vorbesc şi să mă întâlnesc cu el şi după divorţ, sigur, dacă şi el va dori asta. Pe de altă parte, nu sunt genul hrăpăreţ şi nici nu am acceptat căsătoria cu Ilie Năstase cu nu ştiu ce motive ascunse. Asta voi cere şi la tribunal, ca fiecare parte să-şi păstreze bunurile cu care a intrat în relaţia noastră, atunci când aceasta s-a oficializat!”, a declarat Ioana Năstase .

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:46 Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf 0:08 VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal 16
apr.
23:55
PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs
16
apr.
23:50
VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League
16
apr.
23:35
Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi
16
apr.
23:15
Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo
16
apr.
23:05
Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor
16
apr.
22:48
Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru
16
apr.
22:39
Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam
16
apr.
21:28
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Năstase, apariţie de gală alături de soţie
Extra • 16 apr., 20:27
FOTO
Ilie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty”
Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select
ATP • 14 apr., 19:46
Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select
Ilie Năstase a recunoscut că vrea un copil şi cu "cea mai frumoasă femeie"
Diverse • 12 apr., 19:03
FOTO
La 77 de ani, Ilie Năstase vrea un copil şi cu „cea mai frumoasă femeie”: „Noi încercăm, ea vrea neapărat!”
Ilie Năstase a anunţat de ce au apărut problemele fizice pentru Simona Halep
Tenis • 12 apr., 9:14
Ilie Năstase a anunţat de ce au apărut problemele fizice pentru Simona Halep. Simo s-a retras de la Oeiras Ladies Open
Ilie Năstase a făcut o declarație uluitoare
Extra • 10 apr., 12:06
„Mă consider sărac!” Ilie Năstase a făcut o declarație uluitoare! Ce a spus „Nasty” despre banii săi