Închide meniul
Foto

Ilie Năstase, umilit de propria soție! „Nasty” a încercat să o împace pe Ioana, dar a fost lăsat cu ochii în soare

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2022, 22:49

Ilie Năstase o vrea pe FCSB în Ghencea

Ilie Năstase o vrea pe FCSB în Ghencea

Ilie Năstase, în timpul unui eveniment / Hepta

  • Ilie Năstase, umilit de propria soție
  • „Nasty” a încercat să o împace pe Ioana, dar a fost lăsat cu ochii în soare

Ilie Năstase a fost umilit de propria soție. „Nasty” a încercat să o împace pe Ioana, dar a fost lăsat cu ochii în soare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce s-a certat cu soția, acuzând-o că a fugit de acasă cu două milioane de euro, Ilie Năstase a revenit la sentimente mai bune față de Ioana, doar că fără succes. Femeia, hotărât să rupă definitiv relația cu fostul tenismen, nu a fost impresionată de gestul lui „Nasty”.

Ilie Năstase, umilit de propria soție

Năstase a invitat-o pe Ioana la cafea și a așteptat-o cu un buchet fabulos de flori, scrie click.ro. Doar că „Nasty” a fost lăsat cu ochii în soare. Soția sa a plecat după doar zece minute și a refuzat să primească florile.

Reclamă

Ultimele probleme din căsnicia lor ar fi apărut după ce fostul lider ATP a fost invitat la un eveniment la Cluj. „Nasty” nu şi-a luat soţia cu el. S-a ajuns astfel la tensiuni şi s-a vorbit despre faptul că Ilie ar pierde 2 milioane de euro în cazul în care ar divorţa de Ioana.

La o zi după ce s-a aflat despre relaţia tensionată pe care o are cu soţul ei, Ioana Năstase a fost surprinsă într-un mall din Bucureşti. A avut o ţinută spectaculosă, care a costat o avere. Şi-a făcut apariţia într-un bolid de 240.000 de euro, primit cadou de la fostul jucător de tenis.

Reclamă

Şi bijuteriile purtate de Ioana au costat sume uriaşe. A purtat un ceas Rolex de 70.500 de euro şi un inel cu diamante de 7.000 de euro. Şi accesoriile au fost pe măsură: geantă Hermes de 29.500 de euro şi cizme de 29.600 de euro. În total, apariţia soţiei lui „Nasty” s-a ridicat la 350.000 de euro, anunţă cancan.ro.

Ioana Năstase: „Acuzațiile sunt total neadevărate!”

Ioana Năstase a venit şi cu lămuriri în privinţa soţului ei. A dezvăluit că Ilie este cel care nu mai revine acasă.

În primul rând, țin să vă anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei. Vă relatez că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, mașinile și locuința mea au fost filmate.

Reclamă 4 / 0/3

Soțul meu a afirmat faptul că nu știe de mine de mai bine de o săptămână… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu.

În cursul zilei de marți, soțul meu și-a luat un rucsac cu lucruri personale și a plecat fără să-mi spună unde, iar eu am rămas în locuința din Constanța. Ilie obișnuia să plece de acasă o perioadă de câteva zile, fără ca acesta să îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința.

Am așteptat ca soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat. Ulterior, eu deplasându-mă spre locuința din București, iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidențial unde locuim.

Referitor la acuzațiile făcute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevărate, lucru care poate fi demonstrat în fața organelor competente, dacă va fi necesar. Cu profundă dezamăgire, am fost nevoită să răspund acuzațiilor nefondate aduse de soțul meu„, a scris Ioana Năstase pe reţelele sociale, potrivit click.ro.

Ioana Năstase, dezvăluiri tulburătoare despre Ilie Năstase

În vară, Ioana Năstase a făcut dezvăluiri tulburătoare despre Ilie Năstase şi a dezvăluit de ce şi-a retras cererea de divorţ. Deşi au apărut mai multe scandaluri în jurul căsniciei sale cu Ilie Năstase, soția lui „Nasty” a hotărât să ia decizia din cauza stării de sănătate a fostului lider ATP.

Ioana şi Ilie Năstase s-au certat în public după ce un bărbat necunoscut a venit la „Nasty” și s-a dat dreptul fiul său. Problemele cu individul respectiv au venit la scurt timp după ce Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, a avut un schimb acid de replici cu Ioana, pe motivul relației pe care tânăra o are cu tatăl său.

Chiar dacă lumea începuse să îşi pună semne de întrebare, superba femeie de 46 de ani a transmis că nu se pune problema unui divorț. Această decizie a venit după ce „Nasty” şi-a anunţat soţia că are probleme de sănătate.

Reclamă

Toată lumea s-a întrebat de ce nu am divorțat de Ilie?! Se știe însă prin ce a trecut Ilie ultima dată. Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge!

Așa m-a făcut să-mi retrag cererea! Nu m-a lăsat inima, pur și simplu! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el! Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu în căsnicia asta și le-am înghițit pe toate! Ilie era terminat acum, dacă nu eram eu lângă el!”, a declarat atunci Ioana Năstase.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS
Tenis • 5 mart., 17:29
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS. Care e avantajul româncei: „Asta a ajutat-o”
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Diverse • 17 feb., 13:09
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Ion Țiriac nu a primit nicio șansă pentru afacerea care i-ar putea aduce milioane
Diverse • 14 feb., 9:09
„Nu mai trăiește atât!” Ion Țiriac nu a primit nicio șansă în afacerea care i-ar fi putut aduce milioane
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP
Diverse • 10 feb., 10:11
FOTO
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase! Imagini rare cu Nathalie, care are aceeaşi vârstă cu actuala soţie a tatălui său
Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep
WTA • 8 feb., 17:47
„Când a minţit, acum sau atunci?” Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep