Închide meniul
Foto

Ilie Năstase vrea un copil cu cea de-a cincea soţie, care este cu 30 de ani mai tânără. „Încercăm, nu ştiu dacă se poate realiza”

Reclamă

Publicat: 27 septembrie 2021, 21:02

Ilie Năstase vrea un copil cu cea de-a cincea soţie, care este cu 30 de ani mai tânără. „Încercăm, nu ştiu dacă se poate realiza”

Secretul frumuseţii Ioanei Năstase

Ilie Năstase și Ioana Simion / AS.ro

Ilie Năstase are 75 de ani şi anunţă că acesta este marele său vis. Vrea să aibă urmaşi şi cu Ioana Năstase, care este cu 30 de ani mai tânără. Şi-ar dori o fetiţă, care să calce pe urmele Simonei Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase îşi doreşte un nou copil la 75 de ani

Eu îmi doresc multe și nu știu dacă se poate realiza, dar suntem dornici să facem un copil. Deocamdată nu s-a întâmplat, încercăm. Vor zice ăștia că sunt Superman! Vedem ce putem face și dacă există posibilitatea. Dacă e fată, nu știu dacă o fac următoarea Simona Halep, depinde de ea! Eu vreau să o fac„, a declarat Ilie Năstase, potrivit wowbiz.ro.

Ioana Năstase anunţă că nu mai au probleme de cuplu. A dezvăluit că a făcut mai multe compromisuri pentru a-şi salva căsnicia.

Ultimul compromis pe care l-am făcut și nu cred că vor mai accepta altceva, este acesta că i-am redat toată libertatea. Vine acasă când vrea, se îmbracă cum vrea, să meargă unde vrea. Nu sunt geloasă, în schimb, să nu mă înjosești, că altfel mă supăr„, a dezvăluit Ioana Năstase.

Ilie Năstase mai are cinci copii. O are pe Nathalie, din căsnicia cu Dominique Grazia, şi pe Nicholas şi Charlotte din perioada în care a fost soţul Alexandrei King. Are două fete şi din căsătoria cu Amalia Todosescu: Alessia şi Emma Alexandra.

Reclamă

Ioana Năstase a dezvăluit cum l-a cucerit definitiv pe Ilie Năstase

Ioana Năstase tocmai a împlinit 45 de ani şi face tot posibilul pentru a fi pe placul lui Ilie Năstase. Vedeta a dezvăluit că evită să facă sport, dar că ţine o dietă care a ajuns chiar să o bage în spital. Soţia fostului lider ATP a oferit detalii uluitoare.

Sunt foarte sinceră cu voi. Ce fac să arăt bine? Fac foamea. Da, pentru că după o vârstă se cam depune tot. La 22 de ani, după ce am născut, într-o lună, de la 75 kg am ajuns la 59 de kilograme. De atunci am încercat să mă mențin. Pe la 43 de ani am facut ulcer perforat și am fost operată de urgență. Fac foamea în continuare, deși am antecedente. Dacă vă spun ce mănânc într-o zi, râdeți de muriți (n.r. râde în hohote).

Am meniul meu de foame, ca să zic așa. Dimineața beau un litru de apă și o cafea cu lapte. După-amiază mănânc ori mămăligă cu brânză și smântână, ori pește sau fructe de mare, ori o salată. Atât. Apoi, non-stop apă, seara un fruct și 4 masaje pe săptămână. Da, am o singură masă pe zi. Nu vă spun să faceți ca mine, pentru că nu e bine! Nu fac sport, doar masaj, care mă ajuta foarte mult. Nu am operații, în afară de silicoane, nu pierd vremea pe la esteticieni și saloane de înfrumusetare, dar recunosc, nu mănânc cum trebuie„, a povestit Ioana Năstase, în această lună.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ilie Năstase şi Ioana Năstase au fost aproape de divorţ
  • 75 de ani are fostul mare jucător de tenis

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și