Închide meniul
Foto

Imagine rară cu bunica fiicei şi a fiului cel mic al lui Ion Ţiriac. Câţi ani poate să aibă femeia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 iunie 2024, 16:56

Reclamă
Imagine rară cu bunica fiicei şi a fiului cel mic al lui Ion Ţiriac. Câţi ani poate să aibă femeia

Imagine rară cu bunica fiicei şi a fiului cel mic al lui Ion Ţiriac

Ioana Natalia Ţiriac şi Ion Ţiriac / Colaj Profimediaimages

Imagine rară cu bunica fiicei şi a fiului cel mic al lui Ion Ţiriac. Este vorba de mama jurnalistei egiptene Sophie Ayad, cea cu care Ion Ţiriac are 2 copii: pe superba Ioana şi pe Karim. (VEZI IMAGINI DOCUMENT ÎN GALERIA FOTO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au împreună doi copii. Pe superba Ioana şi pe Karim.

Imagine rară cu bunica fiicei şi a fiului cel mic al lui Ion Ţiriac

Sophie Ayad a postat pe reţelele de socializare o imagine rară cu mama sa, care a împlinit 83 de ani. Interesant este că mama fostei iubite a lui Ion Ţiriac este mai tânără cu 2 ani decât miliardarul român. Sophie Ayad a fost 9 ani într-o relație cu Ion Țiriac. Cei doi s-au cunoscut în 1994, la Munchen. Din relaţia celor doi s-au născut Ioana şi Karim. Milionarul român mai are un fiu, pe nume Alexandru Ion Ţiriac.

Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani

Ion Țiriac a dezvăluit și că cea mai mare greșeală a oamenilor este reprezentată de faptul că își măsoară averea doar din punct de vedere financiar. Miliardarul român consideră acest fapt ca fiind unul greșit, amintind și de Steve Jobs.

Totodată, Țiriac a mai subliniat că nu a avut suficient timp pentru familie și prieteni, acesta fiind motivul pentru care nu ar mai vrea să realizeze atât de multe lucruri, dacă ar lua viața de la capăt.

Reclamă
Reclamă

Toată lumea își măsoară averea numai în bani. Ceea ce este absolut greșit, după ce îi ai. Să măsori în bani după ce-i ai nu te ajută la absolut nimic. Ajung la Steve Jobs! Mă uit la camera asta cu patru pereți și-mi spun ăștia că o să mor. Ce-am făcut în viața asta? Mulți îmi zic că am făcut mult, mult de tot. Dar n-aș mai face la fel.

N-am avut timp pentru familie, pentru prieteni și-mi spun că nici cămașa asta n-o mai iau cu mine mâine. Ăsta este rezultatul! Nu este macabru, asta este realitatea!”, a declarat Ion Țiriac.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și