Închide meniul
Foto

Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu! Cu ce se ocupă Andrea şi Alessandro: „Nu trebuie să le fie ruşine!”

Publicat: 29 mai 2024, 16:49

Reclamă
Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu! Cu ce se ocupă Andrea şi Alessandro: „Nu trebuie să le fie ruşine!”

Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu

Florin Răducioiu/ Instagram

Florin Răducioiu a postat o imagine rară cu cei doi băieţi ai lui. Fostul internaţional radiază de fericire alături de Andrea şi Alessandro, fiii pe care îi are din căsătoria cu Astrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu a divorţat în 2018 de Astrid, femeia cu care a fost căsătorit timp de 24 de ani. În prezent, fostul mare internaţional se iubeşte cu Andreea Albăstroiu, cu care urmează să se căsătorească (Vezi galeria foto de la finalul articolului cu Florin Răducioiu şi iubita lui).

Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu

Cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu au fost prezenţi la dineul „Generaţiei de Aur”. Aceştia s-au fotografiat alături de tatăl lor, cât şi alături de Gică Hagi, iar fotografia a fost postată ulterior de fostul atacant, pe contul său de Instagram.

„Hagi ,baietii mei Andrea & Alessandro”, a fost mesajul postat de Florin Răducioiu, la fotografia cu băieţii lui.

Recent, Florin Răducioiu a dezvăluit şi cu ce se ocupă cei doi băieţi ai lui. Ambii locuiesc în Italia, unul dintre ei lucrând la Amazon, iar celălalt fiind şef al unui restaurant de tip fast-food.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, fostul internaţional s-a declarat mândru de cei doii copii ai lui, în ciuda faptului că regretă că nu au urmat şi cursurile unei facultăţi.

„Unul e la Milano, lucrează, celălalt la Brescia, (n.r. băieții lui) stau singuri. Sunt mari fani Inter, nu joacă, nu le-a plăcut, erau mici când m-am lăsat, aveam 7-8 ani. Mă văd pe rețele, sunt mândri. Andrea mă sună, s-a întâlnit cu Zanetti, cu Zamorano, mă sună, le zice sunt băiatul lui Răducioiu!

E foarte mândru, dar Alessandro e cu totul altceva, lucrează la Amazon, ceva cu logistică, lângă Brescia, iar Andrea lucrează la Milano, e un fel de șef al unui fast food Five Guys, îi place foarte mult, ei din păcate, le-am zis…

Reclamă

Andrea a vrut să studieze, înainte de pandemie a studiat la arhitectură, a venit pandemia și a renunțat dintr-o dată: ’Papa, nu mai am chef’. Le-am zis: ’ Dacă nu vreți să studiați, asta aveți!’.

Aș fi vrut să facă mai mult. I-aș fi ajutat, îi pot ajuta, dacă s-au oprit și dacă ei sunt bucuroși, nu am ce să le fac. Și distanța e o problemă, nu am mai fost în Italia, vreau să îi revăd.

Să studiezi necesită sacrificiu, din păcate, nu au dorit asta, asta e! Important e să fie corecți și să muncească oriunde ar lucra, nu trebuie să le fie rușine de muncile astea care sunt plătite binișor”, a declarat Florin Răducioiu, conform iamsport.ro.

Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu
Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu/ Instagram

Florin Răducioiu a spus totul despre iubita cu 10 ani mai tânără. Data la care va avea loc nunta

Florin Răducioiu a spus totul despre iubita cu 10 ani mai tânără, pe care a cerut-o în căsătorie chiar de Revelion. Fostul internaţional român şi-a refăcut viaţa după divorţul dureros de Astrid, din 2018. Răducioiu trăieşte acum o frumoasă poveste de dragoste cu Andreea Albăstroiu.

Fostul atacant al lui Dinamo şi AC Milan a întâlnit-o pe Andreea în Italia, în urmă cu patru ani, şi de atunci sunt de nedespărţit. Şi actuala lui logodnică a trecut printr-un divorţ. Acum pare mai fericită ca niciodată şi face ultimele pregătiri pentru nunta care se anunţă a fi una spectaculoasă.

„Eu sunt fidel. Într-o relaţie de prietenie, într-o relaţie cu iubita mea. Sunt fidel, sunt aproape de ea, să-i fiu recunoscător pentru ceea ce face ea pentru mine. Nu sunt un tip care trădez, atât sentimentele cât şi momentele dificile. Deci sunt acolo.

(Când e nunta?) Am hotărât pe 7 septembrie, dar trebuie să găsim o locaţie… suntem aproape, dar ea hotărăşte, nu eu. Face totul ea! Bineînţeles, evident că vorbim împreună, dar data ar fi 7 septembrie. Îi place ei 7 septembrie, această zi. Dar nu ştiu de ce!

I-am spus că nu am nimic împotrivă. Să vedem, mai avem mult timp. Am cerut-o de Revelion, a fost o nebunie. Eu voiam cu totul altceva, ea a zis: ‘Nu, lasă să fac acum!’. Eu voiam în altă locaţie. Aveam inelul de câteva luni!„, a declarat Florin Răducioiu pentru iamsport.ro.

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:21

Didier Deschamps a spus care e singurul său regret după ce Franţa a făcut 0-0 cu Olanda şi e ca şi calificată în optimi la EURO!

9:20

Olandezii critică arbitrajul după golul anulat al lui Simons, în Franţa – Olanda 0-0. Koeman: „A fost perfect valabil”

8:53

Decarul lui Dinamo, Dani Iglesias, s-a înţeles cu Steaua

8:36

România – Belgia, la EURO 2024 | Un cunoscut antrenor român ştie cum pot tricolorii să învingă Belgia: „Acolo e cheia jocului”

8:35

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

8:15

România – Belgia, la EURO 2024 | Ilie Dumitrescu, în presa belgiană: „Are ce trebuie să-i rănească”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și