Închide meniul

Imagine rară cu fiul cel mic al lui Ion Țiriac. Tânărul a fost dat de gol de mama sa. Apariţie alături de o tânără superbă

Reclamă

Publicat: 13 iunie 2022, 22:45 / Actualizat: 12 martie 2024, 19:46

Imagine rară cu fiul cel mic al lui Ion Țiriac. Tânărul a fost dat de gol de mama sa. Apariţie alături de o tânără superbă

Ion Ţiriac are 3 copii

Apariţie rară a lui Ion Ţiriac / Hepta

Cum arată fiul secret al lui Ion Ţiriac. Pe Ion Ion Ţiriac, Ioana Natalia şi pe Karim, ultimii doi fiind copiii miliardarului român cu Sophie Ayad, o jurnalistă din Egipt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Ion Ion Ţiriac este o prezenţă mai vizibile în România, iar Ioana Natalia este extrem de activă pe reţelele de socializare, nu acelaşi lucru se poate spune despre Karim. Acesta este o prezenţă discretă, care s-a ferit de apariţiile publice.

Karim Mihai Țiriac a preferat să studieze Științele Politice în America, la o Universitate din Massachusetts. Mama sa. Sophie Ayad, a postat pe reţelele de socializare o imagine cu fiul său, în care apare alături de o tânără superbă.

Cum arată fiul secret al lui Ion Ţiriac. Apariţie rară a lui Karim

Sophie Ayad e marea iubire a lui Ion Ţiriac

Ion Țiriac a trăit o poveste de dragoste specială cu Sophie Ayad, iar jurnalista de orgine egipteană are 52 de ani. Femeia despre care se poate spune că este marea iubire a miliardarului român își ascunde vârsta și arată uluitor.

Reclamă

Fostul mare jucător de tenis a avut nouă ani o relație cu Sophie. Are și doi copii cu cea care este vedetă în țara de origine, pe Karim și Ioana. De altfel, fiica lui Țiriac îi calcă pe urme mamei ei și este de o frumusețe rară, după cum se poate observa în galeria foto de mai jos.

Ion Țiriac și Sophie s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Jurnalista a folosit mereu numai cuvinte de laudă la adresa celui care, pe 9 mai, a împlinit 83 de ani.

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea, în trecut, Sophie pentru gsp.ro.

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie, care lucra pentru revista Bunte, era cu aproape 31 de ani mai tânără decât Ţiriac.

Ion Ţiriac: „Am 3 copii oficiali şi 30 neoficiali”

Ion Ţiriac uimeşte pe toată lumea. L-a depăşit pe Cristi Borcea nu doar la avere ci şi la copii. Tocmai magnatul a fost cel care a făcut dezvăluiri absolut incredibile despre numărul copiilor pe care i-ar avea. Ion Ţiriac a anunţat că are 33 de copii, dintre care 30 sunt neoficiali.

„Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (din avere – n.red.) .”, a declarat Țiriac, conform rosario3.com, în urmă cu ceva timp.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și