Închide meniul
Foto

Imagine rară cu marea iubire a lui Ion Țiriac în copilărie! Cum arăta femeia care i-a dăruit doi copii miliardarului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 decembrie 2022, 18:05

Imagine rară cu marea iubire a lui Ion Țiriac în copilărie! Cum arăta femeia care i-a dăruit doi copii miliardarului

Ion Țiriac, alături de Sophie Ayad, marea sa iubire

Ion Țiriac, alături de Sophie Ayad / Hepta

Sophie Ayad, marea iubire a lui Ion Țiriac, a postat o imagine rară din copilărie. Iată cum arăta femeia care i-a dăruit miliardarului român doi copii și pentru care Țiriac a făcut cele mai multe sacrificii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sophie a postat pe Instagram o fotografie cu ea, de la Paris, de când era copilă. Cea care avea să-i fure inima lui Ion Țiriac a fost dintotdeauna de o frumusețe răpitoare.

Imagine rară din copilărie cu Sophie Ayad, marea iubire a lui Ion Țiriac

Instagram Sophie Ayad

Cei doi s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost împreună 9 ani și au rămas în relații foarte bune. Ea arată și acum foarte bine, deşi are peste 50 de ani.

Sophie este o mamă model pentru cei doi copii, Ioana și Karim, care au crescut alături de ea, la Monte Carlo. Între timp, ea a ajuns la Miami, acolo unde fiica ei a absolit jurnalismul. Frumusețea lui Sophie a rămas intactă.

Cum și-a cucerit Ion Țiriac iubitele

Ion Țiriac are doar trei copii, însă șirul cuceririlor l-a pierdut de multă vreme. Au apărut mai multe povești de-a lungul timpului despre viața amoroasă a lui Țiriac. Una dintre femeile despre care s-a scris că i-ar fi fost iubită, cântăreața Ana Maria Ferentz, susține că afaceristul a impresionat prin comportamentul elegant.

Reclamă

„Ion Ţiriac poate fi bărbatul ideal şi cred că ar putea fi bărbatul ideal pentru foarte multe femei, pentru că este un bărbat educat, manierat, are experienţă, înţelepciune, are tot ceea ce-i trebuie. Plus comportamentul faţă de o femeie este unul foarte frumos. L-am cunoscut la Balc, acolo am fost invitată să cânt, ca şi celelalte personaje, în cadrul unui eveniment unde era foarte multă lume.

A fost încântat de prestaţia mea artistică şi de cum m-am comportat cu oaspeţii, pentru că a fost un comportament frumos, decent. Un om de talia lui Ion Ţiriac apreciază. Astfel s-a legat o prietenie cum există între o femeie şi o femeie, un bărbat şi o femeie, etc. Cel mai bine ar fi să vă spună domnul Ţiriac dacă m-a curtat sau nu.

Nu cred că ai văzut vreodată la Ion Ţiriac să-şi înşire iubitele sau persoanele cu care a ieşit. Nu cred că a apărut vreodată să vorbească despre nu ştiu care domnişoară blondă sau brunetă. Eu acum sunt plecată în Statele Unite… poate dacă mai stăteam…”, a spus Ana Maria Ferentz în urmă cu mai multă vreme, citată de click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Țiriac are 83 de ani și a fost căsătorit o singură dată. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție între 1963 și 1965. Pe Ion Ion Țiriac l-a făcut cu Mikette von Issenberg, iar Sophie Ayad i i-a dăruit pe Ioana și Karim.

Ion Țiriac nu se dezminte nici la 83 de ani! Pe ce plătește 100.000 de euro în fiecare lună

Ion Țiriac nu se dezminte nici la 83 de ani! Omul de afaceri continuă să cheltuie o mulțime de bani în fiecare lună. Fostul jucător de tenis, care are o pensie de 12.000 de lei, este nevoit să scoată sume uriașe din buzunare ca urmare a avioanelor pe care le deține.

Țiriac are în „garaj” 3 avioane personale, iar costurile totale sunt extrem de „piperate”.

Potrivit playsport.ro, Ion Țiriac cheltuie în fiecare lună 100.000 de euro pentru întreținerea celor 3 avioane și pentru acoperirea salariilor angajaților.

Costurile de aterizare sunt de 300 de euro pe aeroportul Otopeni, 100 euro pe aeroportul Băneasa, 600 de euro pe aeroportul din Cluj și 50 de euro pe cel din Iași.

Pentru a-și întreține cele trei aeronave, Ion Ţiriac plăteşte anual în jur de 1,5 milioane de euro. „Vedeta” este avionul Bombardier G5000, o adevărată bijuterie care l-a costat pe Ion Ţiriac 30 de milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și