Închide meniul

Imaginea postată de Bernadette Szocs după ce s-a spus că Larisa Iordache i-a „furat” iubitul

Reclamă

Publicat: 15 aprilie 2023, 20:54

Imaginea postată de Bernadette Szocs după ce s-a spus că Larisa Iordache i-a furat” iubitul

Imaginea postată de Bernadette Szocs

Bernadette Szocs

După ce s-a spus că Larisa Iordache i-a „furat” iubitul, Bernadette Szocs a publicat o imagine cu ea zâmbitoare. Recent, Bernie Szocs a participat la WTT Champions Xinxiang 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernadette Szocs nu pare afectată de ce s-a scris în ultima vreme. Îndrăgita jucătoare de tenis de masă îşi vede liniştită de sport.

Imaginea postată de Bernadette Szocs

După ce a fost eliminată de la WTT Champions Xinxiang 2023, în optimi, Bernadette Szocs a pus o poză în care face semnul victoriei.

Bernadette Szocs a fost eliminată miercuri în optimile WTT Champions Xinxiang 2023 de către Mima Ito. Tenismena niponă s-a impus cu 3-0 în faţa lui Bernie.

Românca a început mai slab şi a luat un singur punct în primul set. În celelalte două seturi Bernie a pierdut cu 11-6 şi 11-8.

Reclamă

Aceasta a fost cea de a doua întâlnire directă dintre cele două jucătoare. Şi în prima lor întâlnire, la WTT Champions Macao, nipona a învins-o pe Bernadette Szocs. Scorul a fost atunci mai strâns, Mima Ito adjudecându-şi victoria cu 3-2 la seturi.

Bernie Szocs
Bernie Szocs

Larisa Iordache a negat că i-a „furat” iubitul lui Bernie Szocs

Larisa Iordache a dat cărţile pe faţă, după ce s-a afişat cu noul său iubit. Fista gimnastă este într-o relaţie cu Cristian Chiriţă, fostul partener al lui Bernadette Szocs, iar de puţin timp au început să meargă împreună la evenimente mondene. Aceasta a clarificat zvonurile apărute despre un posibil „triunghi amoros”.

Larisa Iordache a fost măcinată de accidentări în ultimii ani, motiv pentru care s-a retras din activitate la finalul anului 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Larisa Iordache a dezvăluit că în momentul în care l-a cunoscut pe Cristian Chiriţă, acesta era un bărbat singur, fără relaţie, motiv pentru care susţine că nu a existat niciodată un triunghi amoros. Fosta gimnastă a mai mărturisit că o cunoaşte pe Bernadette Szocs, prin prisma faptului că şi aceasta este sportivă de performanţă, însă nu are niciun punct comun cu ea.

De asemenea, Larisa Iordache a mai declarat că nu ar putea avea o relaţie cu un bărbat care „nu are treburile încheiate în trecutul său”.

„Nu a existat niciodată un triunghi amoros. În momentul în care eu și Cristian ne-am întâlnit eram amândoi singuri, de ceva vreme, și, pur și simplu, lucrurile s-au întâmplat de la sine.Oamenii nu au atacat. S-au scris niște lucruri care nu au fost spuse corect, pentru că eu, cel puțin, nu am declarat chestiile alea. Probabil că s-a făcut această comparație pentru că suntem amândouă sportive, dar nu avem niciun punct comun.

Ne cunoaștem, dar nu avem nimic una împotriva celeilalte. Fiecare dintre noi avem trecutul nostru. Eu consider că sunt genul de persoană care niciodată nu aș intra într-o relație sau aș avea legătură cu un om care nu are treburile încheiate cu trecutul său, fără doar și poate”, a declarat Larisa Iordache, pentru antenastars.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și