Închide meniul
Foto

Imagini provocatoare cu Sorana Cîrstea! Cum a fost surprinsă frumoasa tenismenă română la noi în ţară, deşi s-a mutat în Dubai

Publicat: 1 aprilie 2024, 16:53

Reclamă
Imagini provocatoare cu Sorana Cîrstea! Cum a fost surprinsă frumoasa tenismenă română la noi în ţară, deşi s-a mutat în Dubai

Imagini provocatoare cu Sorana Cîrstea! Cum a fost surprinsă frumoasa tenismenă română la noi în ţară

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci la US Open / Profimedia Images

Imagini provocatoare cu Sorana Cîrstea au fost publicate de către site-ul spynews.ro. Tenismena română se află în România în aceste zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Racheta numărul 1 a României se bucură de câteva zile libere în ţară, după un parcurs foarte bun la Miami. Cîrstea a fost eliminată în optimi de către câştigătoarea trofeului, americanca Danielle Collins. (IMAGINILE CU SORANA CÎRSTEA ÎN GALERIA FOTO)

Imagini provocatoare cu Sorana Cîrstea! Cum a fost surprinsă frumoasa tenismenă română la noi în ţară, deşi s-a mutat în Dubai

Sorana Cîrstea a fost învinsă de către Danielle Collins în optimile de finală cu scorul de 6-3, 6-2.

Americanca tocmai a încheiat un turneu fenomenal, reuşind să îşi adjudece trofeul la Miami. În finală, americanca a învins-o pe Elena Rybakina, cu 7-5, 6-3.

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o în România în aceste zile pe Sorana Cîrstea. Frumoasa tenismenă a dezvăluit că locuieşte în Dubai în timpul perioadei reci din România. Acest lucru îl face şi Simona Halep.

Reclamă
Sorana Cîrstea, surprinsă ca o persoană obişnuită, într-un supermarket din Capitală / spynews.ro
Sorana Cîrstea, surprinsă ca o persoană obişnuită, într-un supermarket din Capitală / spynews.ro

Ambele au rămas însă foarte legate de România. Sorana Cîrstea a fost surprinsă ca o persoană obişnuită, la cumpărături, într-un supermarket din Capitală. Tenismena a fost îmbrăcată sport, cu nişte pantaloni mulaţi şi un top. Cel mai probabil, Sorana Cîrstea venea de la antrenament. Deasupra topului, a avut o geacă de fâş.

Sorana Cîrstea a acumulat câştiguri din tenis de circa 9.5 milioane de dolari. Ea se află pe locul 29 WTA, cel mai nou clasament fiind dat publicităţii. Sorana se afla anterior pe locul 24 WTA.

Ana Bogdan şi Jacqueline Cristian sunt celelalte tenismene din România aflate în Top 100. Ana Bogdan e pe locul 66, iar Jacqueline Cristian pe locul 83.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a intrat şi ea în clasament după absenţa de un an din competiţii. Fostul lider mondial e acum pe locul 1143, cu 10 puncte, după ce a părăsit Miami Open, turneu unde a primit wild-card, în turul 1. Halep a câştigat primul set cu Paula Badosa, dar le-a cedat pe următoarele două.

Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep

Sorana Cîrstea a oferit prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami. Cea mai bine clasată tenismenă din România a vorbit despre înfrângere.

Totodată, Sorana Cîrstea a comentat şi revenirea pe teren a Simonei Halep, după decizia TAS. Sorana Cîrstea nu mai evoluează pentru echipa de Billie Jean King Cup a României, dar a transmis că le ţine pumnii tenismenelor naţionalei. Cîrstea speră să joace şi Simona Halep pentru România.

A fost un meci complicat, nu pot să spun că am jucat prost, dar nu am făcut suficient. A fost un turneu bun. Astăzi, a jucat foarte bine, mult peste ce joacă în mod normal.

După primul set, am simțit că a fost mult mai agresivă, a avut o mică șansă și în setul doi… Trebuia să-mi asum mai multe riscuri.

Voi merge câteva zile acasă, la București, abia aștept să-mi văd familia. Apoi, după o săptămână, mă voi întâlni cu noul meu antrenor Albert Costa la Barcelona. Cred că va urma turneul de la Stuttgart, înainte de Madrid”, a declarat Sorana Cîrstea pentru digisport.ro după înfrângerea cu Danielle Collins.

Cred că în două săptămâni Simona va putea să-și îmbunătățească jocul”

Sorana Cîrstea e de părere că Simona Halep a jucat bine la Miami, având în vedere că a lipsit o perioadă atât de lungă de pe teren.

Reclamă

Mereu sunt pozitivă, sunt alături de fete, chiar dacă nu mai joc FED Cup (n.r.- Billie Jean King Cup) de 6 ani. Mă uit la meciuri, avem o echipă puternică. Cred că Ana joacă, nu știu dacă și Simona…

Cred că în două săptămâni și Simona va putea să-și îmbunătățească jocul, având în vedere că aici la Miami nu a jucat rău după o pauză atât de lungă. Ucraina are câteva jucătoare bune, dar România are prima șansă și sper să se califice”, a mai afirmat Sorana Cîrstea pentru sursa citată.

Sorana Cîrstea stă în Dubai în perioada de iarnă

În perioada sezonului rece din România, Sorana Cîrstea locuieşte în Dubai. Şi Simona Halep a ales să se antreneze acolo cât timp e rece în România. Condiţiile sunt excelente.

”M-am mutat acum doi ani în Dubai. Jumătate de an, în general perioada de iarnă, sunt în Dubai, iar în restul anului, din primăvară și până la toamnă sunt în București.

Însă, acasă va rămâne tot timpul București, tot timpul România”, mărturisea Sorana Cîrstea pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și