Închide meniul

Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 martie 2024, 9:54

Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep

Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!

Sorana Cîrstea serveşte în timpul meciului cu Danielle Collins / Profimedia Images

Sorana Cîrstea a oferit prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami. Cea mai bine clasată tenismenă din România a vorbit despre înfrângere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, Sorana Cîrstea a comentat şi revenirea pe teren a Simonei Halep, după decizia TAS. Sorana Cîrstea nu mai evoluează pentru echipa de Billie Jean King Cup a României, dar a transmis că le ţine pumnii tenismenelor naţionalei. Cîrstea speră să joace şi Simona Halep pentru România.

Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!

A fost un meci complicat, nu pot să spun că am jucat prost, dar nu am făcut suficient. A fost un turneu bun. Astăzi, a jucat foarte bine, mult peste ce joacă în mod normal.

După primul set, am simțit că a fost mult mai agresivă, a avut o mică șansă și în setul doi… Trebuia să-mi asum mai multe riscuri.

Voi merge câteva zile acasă, la București, abia aștept să-mi văd familia. Apoi, după o săptămână, mă voi întâlni cu noul meu antrenor Albert Costa la Barcelona. Cred că va urma turneul de la Stuttgart, înainte de Madrid”, a declarat Sorana Cîrstea pentru digisport.ro după înfrângerea cu Danielle Collins.

Reclamă

Cred că în două săptămâni Simona va putea să-și îmbunătățească jocul”

Sorana Cîrstea e de părere că Simona Halep a jucat bine la Miami, având în vedere că a lipsit o perioadă atât de lungă de pe teren.

Mereu sunt pozitivă, sunt alături de fete, chiar dacă nu mai joc FED Cup (n.r.- Billie Jean King Cup) de 6 ani. Mă uit la meciuri, avem o echipă puternică. Cred că Ana joacă, nu știu dacă și Simona…

Cred că în două săptămâni și Simona va putea să-și îmbunătățească jocul, având în vedere că aici la Miami nu a jucat rău după o pauză atât de lungă. Ucraina are câteva jucătoare bune, dar România are prima șansă și sper să se califice”, a mai afirmat Sorana Cîrstea pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. „Sori” a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami

Sorana Cîrstea – Danielle Collins s-a terminat 3-6, 2-6. Sorana Cîrstea nu a avut nicio şansă în faţa finalistei de la Australian Open din 2022 şi a ratat calificarea în sferturile de finală de la Miami.

În primul set, Danielle Collins a reuşit un singur break şi s-a impus cu 6-3. Jucătoarea din SUA şi-a ridicat nivelul jocului în setul al doilea şi s-a impus cu 6-2. Astfel, Sorana Cîrstea rămâne fără victorie în faţa jucătoarei din SUA.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată, în anul 2018, în cadrul turneului de la Roma. Atunci, sportiva din SUA s-a impus cu 6-3, 4-6, 6-4. La turneul respectiv, Collins avea să fie eliminată în următoarea rundă, de Daria Kasatkina, cu 6-2, 6-3.

Danielle Collins a anunțat faptul că se va retrage din tenis la finalul acestui sezon competițional.

Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami

Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami. Jucătoarea noastră a vorbit despre victoria cu Darya Kasatkina.

Acum, sportiva din România a dezvăluit că unul dintre antrenorii săi a fost cel care a ajutat-o să își revină, printr-o „ajustare tactică”.

La turneul de la Miami, Sorana Cîrstea a colaborat cu Matt Daly și Brian Barker. Chiar dacă este o colaborare temportară, „Sori” a recunoscut că cel din urmă a contribuit la calificarea sa.

Reclamă

Brian mi-a spus să joc puțin mai mult pe rever cu Kasatkina”

”Brian a intervenit de două ori, a fost o ajustare tactică. Mi-a spus să joc mai mult pe rever, pentru că inițial am intrat în meci încercând să joc mai mult pe dreapta, dar ea a jucat foarte bine cu dreapta și simțeam că nu-mi greșește de pe partea aia oricât de agresivă sunt.

Atunci, Brian mi-a spus să joc puțin mai mult pe rever, pentru că acolo nu mă deranja, și să o țin 3-4 lovituri în același colț pentru că reverul ei e solid, dar nu e o armă și nu poate face atât de multe puncte ca de pe dreapta.

A fost un moment tensionat cu hawk-eye-ul, ea a încercat să rejoace punctul. Și mie mi s-a părut că a fost aut, dar mi se pare că hawk-eye-ul face greșeli și de o parte, și de alta. Ea a zis că a fost un aut mare, și mie mi s-a părut la fel.

Dar și de partea mea am simțit că hawk-eye-ul a făcut greșeli. Așa că totul se echilibrează. Era un punct important, îți dorești să câștigi, și atunci joci după regulamentul care îți este impus”, a spus Sorana Cîrstea, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și