Închide meniul
Foto

Imagini rare cu fiicele lui Dan Petrescu din prima căsătorie. Rebecca şi Beatrice sunt de o frumuseţe uimitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 decembrie 2023, 16:39

Reclamă

Imagini rare cu fiicele lui Dan Petrescu din prima căsătorie. Actualul antrenor al sud-coreenilor de la Jeonbuk are două fete superbe din căsnicia cu Dana Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan şi Dan Petrescu au format unul dintre cele mai frumoase cupluri în anii ’90. Cei doi au împreună douăă fiice superbe. Este vorba de Rebecca Petrescu, în vârstă de 29 de ani şi de Beatrice Chelsea Petrescu, în vârstă de 25 de ani. Cele două sunt o prezenţă discretă în spaţiul public din România, fiind stabilite în străinătate.

Imagini rare cu fiicele lui Dan Petrescu din prima căsătorie

Totuşi, cele două fiice ale lui Dan Petrescu sunt destul de active pe reţelele de sociliazre, acolo unde au postat imagini superbe cu ele. Chiar şi mama lor, Dana, nu a ezitat să posteze imagini cu cele două fiice pe care le are cu Dan Petrescu. (VEZI IMAGINI RARE ÎN GALERIA FOTO CU FIICELE LUI DAN PETRESCU)

Cum se menţine actuala soţie a lui Dan Petrescu într-o formă fizică de invidiat

După divorţul de Dan Petrescu, Dan Petrescu şi-a refăcut viaţa alături de Adriana Petrescu. Aceasta are 45 de ani şi arată impecabil, dezvăluind că practică mult sport şi nu a apelat niciodată la intervenţii estetice.

Adriana este partenera lui Dan Petrescu de mai bine de 20 de ani. Cei doi au împreună şi o fiică, pe nume Jennifer.

Reclamă

Adriana Petrescu a dezvăluit care este ritualul frumuseţii sale. Aceasta susţine că hidratarea este cheia tenului său impecabil, şi susţine că serumurile şi cremele sunt nelipsite din rutina ei.

De asemenea, partenera antrenorului lui Jeonbuck a mai spus că nu a apelat niciodată la intervenţii chirugicale, fiind adepta frumuseţii naturale.

„Pentru mine, frumusețea înseamnă, înainte de orice altă definiție, sănătate. Ca să funcționeze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineața, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei, consum multă, multă apă. Cremele, serumurile și măștile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mi-am făcut nicio operaţie estetică şi nici nu intenţionez să apelez la chirurgie. Într-o societate în care tot mai multe femei recurg la tratamente invazive de înfrumuseţare, eu continui să promovez frumuseţea naturală şi menţinerea acesteia prin metode non-invazive”, a declarat Adriana Petrescu, într-un interviu acordat pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și